Vridfönster 3-glas vridfönster i trä eller alu

Vridfönster Kronan byggs på Kronfönsters Luxus-profil. Luxus betyder "ge oss ljus" och Kronan gör det. Kronan är framtagen i hop med arkitekter just för passa moderna hus med stora fönster men där bästa isolering är ett absolut krav. Med en minimal fönsterbåge och karm får du maximalt med ljus, det som vi vill ha i vårt Nordiska klimat. Kronan har dessutom vårt egenutvecklade vridbeslag Super-Glide som kan ta stora vikter, upp till 150 kg. Vilket gör att vi kan göra riktigt stora vridfönster. Fördelen är också att vridfönstret tack vare Super-Glide blir mycket välbalanserat och lättöppnat, samt att det tål hård belastning och livslängden blir riktigt lång. Luxus är även Latin och betyder Lyx. Det är precis vad du får med Kronan. Vardagslyx och en känsla av det där extra som ett riktigt kvalitetsfönster ger dig.

Vridfönster 3 glas, Made by Småland. Träfönster Kronan. Vridfönster från Kronfönster med marknadens bästa rötskyddsgaranti, 30 år (50 år om du väljer aluminiumbeklädnad) och med marknadens bästa isolerglas med överlägsen isolering U-värde 0,9, inbrottssäkrade beslag med förstärkt och svårkrossat glas med 15 års glasgaranti.

Kronan har dessutom Kronfönsters egenutvecklade vridbeslag: Super-glide. Super-glide är ett beslag som bär hela 150 kg. Dessutom är det välbalanserat och gör att öppningen blir lätt. Fönstret glider i skenan och kräver minimalt med kraft för att svänga runt. Detta har gjort Kronan till Arkitektens favorit eftersom moderna hus har en tendens att få större och större fönster. Vridfönster Kronan kan vi bygga upp i storlek som en garagedörr om du vill, denna moderna trend med stora fönster, har gjort Kronan till en succé. Kronan är kvalitet genom design, ett fönster för generationer.

Vridfönster 3 glas träfönster med bästa isolering, maximalt med ljusinsläpp, inbrottsäkrat, välbalanserad och lätt öppning och med marknadens bästa garanti. Sov gott med tysta, varma och inbrottssäkrade fönster. Välj Kronan.

vridfönster

Vridfönster Kronan

Energifönster från Kronfönster med RIKTIGT bra isolering U-värde 0,9 och marknadens bästa rötskyddsgaranti, 30 år för trä och 50 år för aluminiumbeklätt.

Vita vridfönster i standardmått samt även dörrar och altandörrar till konkurrenskraftiga priser. Hos Kronfönster köper du direkt av fabriken och slipper “återförsäljare och mellanhänder”.

Antingen köper du fönster direkt av oss, eller om du hellre vill ha fönster monterade så kontaktar du oss så löser vi installation via några av våra 100 proffsiga hantverkare runt om i landet. Kronfönster erbjuder montage i hela Sverige.

  • Kulören på fönster och dörrar är NCS-s 0502-Y. Vridbeslagen, dropplisten och aluminiumbeklädnaden är pulverlackerade i kulören RAL 9010.
  • Förbättrad inbrottssäkerhet.
  • Mycket kraftiga beslag som tål 150 kg belastning. Kronfönsters Super-glide system. Ger ett mycket välbalanserat och lättöppnat fönster som kan bära stora vikter.
  • Alla fönster och dörrar har ett U-värde på 0.93 som standard vilket borgar för en energisnål produkt

NYHET! Vridfönster KRONAN UNIK. Måttbeställda fönster. Nu kan du få Kronan 3 glas fönster måttbeställda på centimetern. Du väljer själv mått så de passar ditt hus.

NYHET: Vridfönster KRONAN GRUND. 2:a sortering. Vi säljer ut vissa fönster i Kronan som inte gått igenom ordinarie kvalitetskontroll till ett lägre pris. Fönstret/Dörren kan ha mindre visuella defekter, men håller fortfarande Kronans mycket goda isolering. Rötskyddsgaranti är 10 år istället för 50 år. Kronan grund är för dig som vill ha bästa isolering till lägsta pris. För priser på Kronan grund se vår webbutik.

Sveriges enda kundägda fönstertillverkare

Vridfönster

Kronfönster Kronan är öppningsbara fönster som tillverkas i riktigt stora storlekar tack vare vårt vridbeslag Super-glide. från M4 till M18 i bredd och M5 till M16 i höjd. Alla fönster kan förses med spröjs. (Alla modulmått är i decimeter).

SLUTBLECK

Slutbleck av elförzinkat stål med rullager och grå tätningslist ger ett energisnålt fönster

TOPPBESLAG

Toppbeslag med bakkantssäkring ger ett gediget skydd mot inbrott.

VRIDBESLAG

Kronfönsters ggentillverkade vridbeslag Super-Glide som tål hela 150 kg belastning med säkerhetsspärr borgar för ett
problemfritt fönster. Kronan är ett riktigt välbalanserat och lättöppnat fönster. Super-Glide beslaget medger att vi kan tillverka fönster i riktigt stora storlekar.

HANDTAG

Handtag i rostfri look (aluminium) ger den rätta känslan och ett tidlöst utseende

Kronfönster både tillverkar och säljer alla sina fönster själva, fabriksförsäljning direkt till kund vilket ger dig högsta kvalitet till rätt pris, vem blir glad av mellanhänder?

Kronfönster Vridfönster Kronan tillverkar vi från grunden själva. Mycket av det som du får betala extra för hos andra tillverkare är standard hos Kronfönster Kronan, som inbrottsskydd, överlägsen isolering (UG 0,7 UW-0,9) och generösa garantier. Vi vet att våra fönster håller i generationer, därför vågar vi ge dig marknadens mest generösa rötskyddsgaranti, 30 år. Kronfönsters vridfönster har dessutom vår egenutvecklade Super-Glide beslag som klarar hela 150 kg, vilket gör att vi kan göra riktigt stora fönster.

Självklart har vi moderna CNC-maskiner vid tillverkningen, men vi har också stor del av mänskligt hantverk inbyggt i produktionen. För att göra ett bra fönster anser vi att det krävs riktiga fönstersnickare. Ett vackert och naturligt material som trä vill vi göra riktigt bra och gedigna fönster av. Modern isolering med en mänskligt touch för materialet till ett överlägset pris tack vara att vi både tillverkar och säljer utan mellanhänder. Det får du med vridfönster Kronan.

FAKTA VRIDFÖNSTER

Virke: Lamellimmad furu enligt svensk standard SS818104.
Glas: Superenergi Plus: 3-glas energiglas u-0,7 med dubbla lågemissionsglas och argonfyllning samt isolerpaketet.
Glasningslist: Droppbleck av vitlackerad aluminium. Glaslister i vitt kompositmaterial.
Tätningslist: Q-lon.
Gångjärn: Beslag av kromaterat elförzinkat stål, vitlackerade.
Spanjolett: Spanjolett med sidokolvar som tätar effektivt och stänger mjukt.
Handtag: Handtag i aluminium, rostfri, polerad nyans.
Säkerhetsspärr: Lättmanövrerat vädringsbeslag.
Karmskruv: Förborrat 14 mm.
Karmdjup: Trä 105 mm. Trä-aluminium 115mm.
U-värde på hela konstruktionen: U-värde 0.93W/m2 K.

FAKTA FASTA FÖNSTER

Virke: Lamellimmad furu enligt svensk standard SS818104.
Glas: Superenergi Plus: 3-glas energiglas u-0,7 med dubbla lågemissionsglas och argonfyllning samt isolerpaketet.
Glasningslist: Droppbleck av vitlackerad aluminium.
Glaslister i vitt kompositmaterial.
Karmskruv: Förborrat 14 mm.
Karmdjup: Trä 105 mm. Trä-aluminium 115mm.
U-värde på hela konstruktionen: U-värde 0.93W/m2 K.

FAKTA DÖRRAR

Virke: Lamellimmad furu enligt svensk standard SS818104.
Glas: Superenergi Plus: 3-glas energiglas u-0,7 med dubbla lågemissionsglas och argonfyllning samt isolerpaketet.
Glasningslist: Droppbleck av vitlackerad aluminium. Glaslister i vitt kompositmaterial.
Tätningslist: Q-Ion
Gångjärn: ASSA beslag av elförzinkat stål
Spanjolett: Spanjolett med två hakkolvar och två kilkolvar för att öka inbrottssäkerheten.
Handtag: Handtag i aluminium, rostfri nyans med möjlighet att montera ett cylinderlås.
Karmskruv: Förborrat 14mm
Karmdjup: Trä 105mm Trä-aluminium 115mm
U-värde på hela konstruktionen: 0.9 W/m2K

Fönster hantverk och tradition
Färgval

Nu kan du få Kronan träfönster i alla NCS färger och RAL färger på både utsida och insida. Väljer du aluminiumbeklädda träfönster kan du få insidan i alla NCS och RAL färger och utsidan i alla RAL färger.

Nyhet: Nya lågemissionsglaset
Superenergi plus

Kronfönster har tagit fram ett nytt energiglas som ger 10% extra isolering och som ser till att argongasen i glaset stannar 10 år längre än på en normal glaskasett. Vi ger dig marknadens bästa garanti på dina nya Energifönster, 15 års garanti mot kondens mellan glasen. Introduktionserbjudande, just nu kan du uppgradera till marknadens bästa energiglas utan extra kostnad om du beställer minst 3 fönster.

Kontakta oss

Kronfönster AB

Huvudkontor: Fullständigt showroom,
utställning & fabriksförsäljning.

Illervägen 3, 352 45 Växjö

Telefon: 0470-79 50 50

Epost: info@kronfonster.se

Öppettider

Mån-Fre

Butik: 08.00-17.00

Telefon: 07:00 - 17:00

Växel 07.00-17.00

Lördagsöppet Växjö

Gillar du denna sida om vridfönster?