Billiga pvc fönster

billiga-pvc-fönster
billiga pvc fönster

Billiga pvc fönster och val av fönstertillverkare

När du väljer pvc fönster och din leverantör är det jätteviktigt att du kollar följande saker.

Först själva fönstret.

Vilka garantier ger företaget?

Är företagets produkter testade? Är de ”billiga fönstren” tex CE-märkta? Det är VÄLDIGT viktigt att de är. Vilka andra test och certifikat finns?

Kvalitetskänslan på fönstret? Hur är det?

Sen gäller det att kolla in själva företaget.

Det allmänna intrycket när du besöker företaget? Hur ser det ut där? Kanske det finns en anledning till priset och ”billiga fönster”?

Sen ska du kolla upp ekonomi och fakta, det gör enklast genom att besöka www.allabolag.se och kolla upp ALLT om bolaget.

Hur länge har företaget du tänkt handla med, funnits? Har det funnits mindre än 5 år avråder jag från köp.

Finns det ens? Dvs finns företaget registrerat och har moms och f-skattsedel?

Vad har företaget för ekonomi? Det är viktigt för dig eftersom du vill att företaget ska överleva så det finns någon som kan ge dig hjälp när du behöver det och för att din garanti på dina ”billiga fönster” överhuvudtaget ska gälla.

Undvik att köpa pvc fönster från fåmans företag. De har inga ekonomiska muskler när det behövs. Köp bara av en etablerad firma med välrenomerat namn och med bra garantier.

Gör sen en Internetsökning på företaget som säljer billiga pvc fönster.

Googla gärna företagsnamnet och ser vad du får för träffar hos eventuellt andra kunder. Men ta alltid omdömmen på Internet med en nypa salt. Var källkritisk. Det är rätt vanligt att omdömmen förvanskas både positivt och negativt. Det är enkelt för ett företag att gå in och skriva positivt om sig själva. Lika enkelt är det för dem att gå in och skriva skräp om konkurrenter.

Därför kommer det viktigaste sist, gå på referenser och som sagt, det bästa är om du känner någon som köpt fönster av företaget. Då vet du och kan lita på omdömmena. Låt andra ta risker och göra misstag, det ska inte du göra.

Betala aldrig något i förskott. Kräv att få leverans hem till dig av dina fönster, risken för skador ska inte du ta, det ska transportören göra. Vägra att hämta själv på firman.

Följ min lista, annars är risken stor att dina ”billiga fönster” blir väldigt dyra.

Kategorier

Nyheter Fönster Dörrar Skjutdörrar Vikdörrar Inspiration
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this