Byta fönster

Byta fönster ska man bara behöva göra en gång, i alla fall om man väljer Kronfönster. Kronfönster har marknadens bästa garantier för träfönster och aluminiumfönster. Kvalitet är det viktigaste när man ska byta fönster. Det samma gäller våra pvc-fönster. När andra som säljer pvc-fönster erbjuder billiga fönster, erbjuder Kronfönster fönster med hög kvalitet, men till bra pris, tack vare att vi tillverkar och säljer allt själva. Välj alltid pvc-fönster med EPDM tätningar så slipper du byta fönster igen efter 10 år. Kronfönster tillverkar bara med EPDM, det vi kallar KTS (Kronfönster tightning system). Du får dessutom då ett varmare och tystare fönster.

byta fönster
byta fönster

Vilket fönster ska man välja när man ska byta fönster?

Husets karraktär avgör. Välj alltid fönster som harmoniserar med ditt hus. Tänk på att fönstren är huset ögon och du ska leva med dem länge. Ta tid på dig att välja modell. Kronfönster kan tillverka alla typer av fönster i alla material och vi hjälper dig gärna med råd och smak. Kronfönster tillverkar bara riktiga energifönster, så oavsett vilken modell du väljer så får du riktigt bra, vinterisolerade och tysta energifönster som sparar dig pengar varje dag de sitter där.

Underhåll är en annan faktor att tänka på. Vill du slippa måla så välj aluminiumfönster eller pvc-fönster

Kronfönsters träfönster är riktigt bra impregnerade. Så bra att vi ger dig marknadens bästa garantier mot rötskydd, 30 år för träfönster och 50 år för träfönster med aluminiumbeklädnad utvändigt. Pvc-fönster och helaluminium kan såklart inte ruttna, så där är garantin evig. För komplett jämförelse av alla fönster läs här.

Byta fönster pris

Den sista faktorn när du ska byta fönster är såklart priset. Din plånbok är såklart avgörande. Dels hur mycket du vill och hur mycket du kan lägga på ett fönsterbyte. Kronfönster tillverkar och säljer alla fönster själva, vi har tagit bort alla mellanhänder för att kunna ge dig högsta kvalitet till lägsta pris, så oavsett vad du väljer så får du mycket för pengarna. Vår mest sålda fönster är Kronan, vridfönster

Våra instegsmodeller Budget och Avans i pvc passar bra om du vill hålla nere priset, eller för sommarstugor och ekonomibyggnader. Polaris är vårt mest sålda pvc-fönster där du får riktigt mycket för pengarna. Kronfönster är en stor leverantör av kulturfönster i trä för K-märkta hus eller där man vill ha tidstypiska fönster i den gamla stilen med modern isolering och äkta träspröjs.

Bild: Kund som satt in våra kompositfönster i tillbyggnad.

byta fönster
byta fönster

 

Kategorier

Nyheter Fönster Dörrar Skjutdörrar Vikdörrar Inspiration
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this