Altandörrar tillverkade med precision

Altandörrar med detaljprecision, hantverk och kvalitet - Made by Småland. Altandörrar från Kronfönster i alla utföranden. Vi tillverkar alla typer av fönsterdörrar och altandörrar. Underhållsfria dörrar i PVC-plast, i trä eller i aluminium. Altan- och fönsterdörrar kan beställas i alla färger och former, med två- eller tre-glas, och samtliga altandörrar, fönsterdörrar, pardörrar och skjutdörrar tillverkas i mått ner på millimetern utan extra kostnad. Hos Kronfönster är det du som är designer, ingen vet bättre än du vad som passar din smak och ditt hus utseende. Välj Kronfönster för ett perfekt resultat.

Vi tillverkar altandörrar/fönsterdörrar efter dina önskemål. Du kan alltså skräddarsy din dörr så att den passar ditt hus och din smak perfekt. Hos Kronfönster är det du som är designer och bestämmer helt själv hur dina nya dörrar ska se ut. Nedan ser du våra olika modeller av altandörrar och fönsterdörrar. Klicka på den altandörr du är intresserad av för mer information.

Våra modeller av altandörrar

Fönsterdörr Air

Fönsterdörr Air är Kronfönsters designdörr framtagen i samarbete med arkitekter just för passa moderna hus i moden stil där bästa isolering i fönstret är ett absolut krav. Den stilrena designen och omsorgsfullt gjorda hantverksarbetet skapar en en vacker övergång från fönster till husfasad. Vardagslyx och en känsla av det där extra som ett riktigt kvalitetsfönster ger dig.

Läs mer

Fönsterdörr Polaris

Polaris är Kronfönsters mest sålda fönsterdörr i PVC. Den har dubbla tätningslister, 2-glas argon (U-1,0) och samma underhållsfria egenskaper som Kronfönsters övriga PVC-sortiment. Polaris fönsterdörr har dessutom en 80 mm profil vilket ger en fantastisk stabilitet.

Läs mer

Altandörr Royal

En modern och elegant dörr i underhållsfritt aluminum. En välisolerad lösning med 3-glaskassett och bruten köldbrygga. Royal är vit som standard och kan lackas i alla RAL-kulörer.

Läs mer

altandörr

Altandörr Avans

Det här en av vår enklaste standarddörr (altandörr/fönsterdörr). Om du söker en underhållsfri altandörr med goda isolerande egenskaper är Avans ett klokt val. Dörren är tillverkat i PVC med stålförstärkta karmar och bågar. Avans är en klart prisvärd altandörr som håller hög kvalitet.

Läs mer

Altandörr Titan

Titan är en traditionell altandörr i trä med bra isolervärde. Dörren finns med alla valmöjligheter: helglas, bröstning på vilken höjd du vill eller helglasat. Andra färger än vitt kanske? Du bestämmer själv hur din nya altan dörr ska se ut.

Läs mer

balkondörr

Balkongdörr Småland

Det här är en modern, underhållsfri balkongdörr med gammaldags utseende. Med Småland balkongdörrar får du ett klassiskt utseende med sidohängda dörrar men med bästa tänkbara isolering. Du behöver aldrig mer tänka på att måla om dina dörrar. Helt enkelt ett
mycket förnuftigt val.

Läs mer

Tillverkar, monterar, garanterar.

Hos Kronfönster har du valfrihet. Antingen köper du som privatperson direkt av fönstertillverkaren och slipper påslag från mellanhänder, eller så vill du ha helhetslösningen. Då kontaktar du oss så hjälper vi dig med montering via någon av våra 100 byggföretag runt om i Sverige som monterar åt dig.

Nu kan du köpa Kronfönsters dörrar med karmhylsa.

Med Kronfönsters patenterade lösning kan vi erbjuda dig altandörrar som är förberedda för montering med karmhylsa. Detta ger dig ett alternativ till att montera med godskum. Karmhylsa är möjligt för dörrar i serierna Avans, Polaris Titan, Air och Småland.

Ny altandörr ett smart val

En fin altandörr är en smart lösning för att du får in mycket mer luft och även ljus. Det finns lite olika saker du behöver tänka på när du väljer en ny altandörr. Funktioner är viktiga, för säkerheten, för att släppa in luft och även för att bibehålla en bra isolering. Sedan är givetvis designen viktig att tänka på när du väljer altandörr. Altandörren är en viktig investering så ta dig tid att undersöka eller kontakta oss så får du bra råd när du ska köpa en altandörr.

Kan jag montera altandörren själv?

Vi tummar aldrig på kvalitén eftersom vi vet hur viktigt det är när man monterar en altandörr att det blir rätt. Vår generella rekommendation är att du vänder dig till en professionell hantverkare när du ska montera in en altandörr. Givetvis är det billigaste alternativet att montera in altandörren själv men det är en hel del att tänka på och allt måste bli rätt. Om du har frågor så kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

T Fönster AB

Huvudkontor: Fullständigt showroom,
utställning & fabriksförsäljning.

Sandvägen 2, 352 45 Växjö

Telefon: 0470-79 50 50

Epost: info@kronfonster.se

Öppettider

Mån-Fre

Butik: 08.00-17.00

Telefon: 07:00 - 17:00

Växel 07.00-17.00

Lunchstängt 11.30-12.30

Lördagsöppet Växjö

Gillar du denna sidan om fönster och dörrar?

[purple_heart_rating]