Altandörrar i olika material

Altandörrar från Kronfönster i alla utföranden. Vi tillverkar alla typer av fönsterdörrar och altandörrar. Underhållsfria dörrar i PVC-plast, i trä eller i aluminium. Altan- och fönsterdörrar kan beställas i alla färger och former, med två- eller tre-glas, och samtliga altandörrar, fönsterdörrar, pardörrar och skjutdörrar tillverkas i mått ner på millimetern utan extra kostnad.

Vi lagerhåller alltid vita helglasade altandörrar i standardmått, det är bara att gå in i vår webbutik och beställa,men du kan också skräddarsy din dörr så att den passar ditt hus och din smak perfekt. Hos Kronfönster är det du som är designer och bestämmer helt själv hur dina nya dörrar ska se ut. Nedan ser du våra olika modeller av altandörrar och fönsterdörrar. Klicka på den altandörr du är intresserad av för mer information.

Våra modeller av altandörrar

fasta fönster

Altandörr Titan

Titan är en traditionell altandörr i trä med bra isolervärde. Dörren finns med alla valmöjligheter: helglas, bröstning på vilken höjd du vill eller helglasat. Andra färger än vitt kanske? Du bestämmer själv hur din nya altan dörr ska se ut.

Läs mer

fönsterdörr

Altandörr Polaris

Polaris är Kronfönsters mest sålda fönsterdörr i PVC. Den har dubbla tätningslister, 2-glas argon (U-1,0) och samma underhållsfria egenskaper som Kronfönsters övriga PVC-sortiment. Polaris fönsterdörr har dessutom en 80 mm profil vilket ger en fantastisk stabilitet.

Läs mer

altandörr

Altandörr Avans

Det här en av vår enklaste standarddörr (altandörr/fönsterdörr). Om du söker en underhållsfri altandörr med goda isolerande egenskaper är Avans ett klokt val. Dörren är tillverkat i PVC med stålförstärkta karmar och bågar. Avans är en klart prisvärd altandörr som håller hög kvalitet.

Läs mer

altandörrar

Altandörr Budget

Det här är vår 2:a sorteringsaltandörr. Du får Kronfönsters billigaste altandörr om du kan stå ut med just 2:a sortering. Dörren finns endast i PVC och endast som inåtgående dörr.

Läs mer

stora fasta fönster

Balkongdörr Småland

Det här är en modern, underhållsfri balkongdörr med gammaldags utseende. Med Småland balkongdörrar får du ett klassiskt utseende med sidohängda dörrar men med bästa tänkbara isolering. Du behöver aldrig mer tänka på att måla om dina dörrar. Helt enkelt ett
mycket förnuftigt val.

Läs mer

Glöm kladdigt, svällande fogskum. Nu kan du köpa Kronfönsters dörrar med karmskruvsmontage.

Med Kronfönsters patenterade lösning kan vi erbjuda dig altandörrar som är förberedda för montering med karmskruv. Glöm kladdigt, svällande fogskum. Nu kan du köpa Kronfönsters dörrar med karmskruvsmontage. Karmskruvsmontage är möjligt för dörrarna Avans Polaris Titan och Kronan.

Beräkna priset i vår webbshop.

WEBSHOP

Kontakta oss

Kronfönster AB

Huvudkontor: Fullständigt showroom,
utställning & fabriksförsäljning.

Illervägen 3, 352 45 Växjö

Telefon: 0470-79 50 50

Epost: info@kronfonster.se

Öppettider

Mån-Fre

Butik: 08.00-17.00

Telefon: 07:00 - 17:00

Växel 07.00-17.00

Lördagsöppet Växjö

Gillar du denna sidan om fönster och dörrar?