Facebook

Altandörrar

Kronfönster category header

Altandörrar i olika material

altandörrar

Altandörrar

Altandörr i trä – Titan –  som du själv designar  för att passa ditt hus

Altandörrar från Kronfönster i alla utföranden. Vi tillverkar alla typer av fönsterdörrar och altandörrar. Underhållsfria dörrar i PVC-plast, i trä eller i aluminium. Altan- och fönsterdörrar kan beställas i alla färger och former, med två- eller tre-glas, och samtliga altandörrar, fönsterdörrar, pardörrar och skjutdörrar tillverkas i mått ner på millimetern utan extra kostnad.

Vi lagerhåller alltid vita helglasade altandörrar i standardmått, det är bara att gå in i vår webbutik och beställa,men du kan också skräddarsy din dörr så att den passar ditt hus och din smak perfekt.

Hos Kronfönster är det du som är designer och bestämmer helt själv hur dina nya dörrar ska se ut. Nedan ser du våra olika modeller av altandörrar och fönsterdörrar. Klicka på den altandörr du är intresserad av för mer information

Altandörrar i PVC

altandörrar Titan

Altandörr Titan

Avans altandörr: Det här en av vår enklaste standarddörr (altandörr/fönsterdörr). Om du söker en underhållsfri altandörr med goda isolerande egenskaper är Avans ett klokt val. Dörren är tillverkat i PVC med stålförstärkta karmar och bågar. Avans är en klart prisvärd altandörr som håller hög kvalitet.

Polaris fönsterdörr: Kronfönster Polaris är Kronfönsters mest sålda fönsterdörr i PVC. Den har dubbla tätningslister, 2-glas argon (U-1,0) och samma underhållsfria egenskaper som Kronfönsters övriga PVC-sortiment. Polaris fönsterdörr har dessutom en 80 mm profil vilket ger en fantastisk stabilitet och vridstyvhet.

Premium glasdörr: Premium är Kronfönsters bäst isolerade glasdörr, har 90 mm karm och finns både som både utåt- och inåtöppnad. Tre-glas argon (U-0,5) är standard. Det är helt enkelt en dörr med ”extra allt” – kvalitet ner i minsta detalj.

Småland balkongdörr: Det här är en modern, underhållsfri balkongdörr med gammaldags utseende. Med Småland balkongdörrar får du ett klassiskt utseende med sidohängda dörrar men med bästa tänkbara isolering. Du behöver aldrig mer tänka på att måla om dina dörrar. Helt enkelt ett mycket förnuftigt val.

Billiga altandörrar – Budget: Det här är vår 2:a sorteringsaltandörr. Du får Kronfönsters billigaste altandörr om du kan stå ut med just 2:a sortering. Dörren finns endast i PVC och endast som inåtgående dörr.

Med Kronfönsters patenterade lösning kan vi  erbjuda dig altandörrar som är förberedda för montering med karmskruv. Glöm kladdigt, svällande fogskum. Nu kan du köpa Kronfönsters  dörrar med karmskruvsmontage. Karmskruvsmontage är möjligt för dörrarna Avans Polaris och Småland

altandörrar

Altandörrar i olika utföranden

Kronfönster har altandörrar i trä, trä/aluminium, helaluminium och PVC

karmskruv altandörrar

altandörrar karmskruv

montera dina altandörrar i pvc med karmskruv.

Altandörrar i trä

Titan altandörr i trä: Titan är en traditionell altandörr i trä med bra isolervärde. Dörren finns med alla valmöjligheter: helglas, bröstning på vilken höjd du vill eller helglasat. Andra färger än vitt kanske? Du bestämmer själv hur din nya altan dörr ska se ut. Vita helglasade altan dörrar med 3 glas (U-0,7) är standard. Titan finns även med aluminiumutsida.

Altandörrar i aluminium

Royal aluminiumdörr: Våra aluminiumdörrar Royal, helt i aluminium, ger en speciell känsla och är byggda för att hålla för slitage i många år. Det ger ett elegant uttryck åt fasaden, rena raka linjer och en mycket hög finish. Vi rekommenderar aluminiumdörrar Royal till nya hus och offentlig miljö.

Vad tycker du om

vår nya site?

twitter-kronfönster

Villainbrotten ökar, skydda dig från inbrott med fönster och dörrar från Kronfönster :Läs mer
📞Ring oss dygnet runt