Inbrott i fönster, inbrottsskyddade fönster från Kronfönster

Inbrottsskyddade fönster

Tjuvar blir fräckare och inbrott i villor blir allt mer raffinerade. Det blir allt vanligare att tjuvar går in i villor, fast ägarna är hemma. Man slår till på natten när ägarna ligger och sover. Vanligt är också att man står och bevakar huset och väntar på att man ska åka i väg i ett kortare eller längre ärende. Men det otäckaste måste vara att få påhälsning när man är hemma. Vi läser om det var och varannan dag i tidningarna.

Ägarna låg och sov när tjuvarna slog till

Borrade upp fönster, gjorde inbrott medan ägarna sov

Gemensamt för nästan alla sådana här villainbrott är att man går in genom ett fönster. Tjuven bryter upp det eller tar ut glaset. Men den senaste vågen är ännu värre, man har en liten borr och borrar upp beslagen på fönstret, nästan ljudlöst och går in.

Alla dessa villainbrott skulle vara omöjliga med Kronfönsters pvc fönster. Vi har glaslisten på insidan på glaset. Så glaset går inte att ta bort utifrån.

Alla våra pvc fönster, (utom Norden) är inåtöppnade, så de går inte att bräcka upp med en kofot.

Alla våra pvc fönster, (utom Norden) har multipla låspunkter. Det betyder att de låser både uppe och nere och på sidorna vilket ytterligare förstärker fönstret mot brytförsök.

Ett Kronfönster Avans, Polaris, Premium, Passivhus, Budget är i det närmaste omöjligt att bryta upp. VI har lagt till extra inbrottsskydd och gjort dem oerhört inbrottssäkra. Lägg till laminerat glas om du vill få ytterligare skydd för inbrott genom glaset. Välj Kronfönster om du vill sova gott om natten.

Kontakta oss

T Fönster AB

Huvudkontor: Fullständigt showroom,
utställning & fabriksförsäljning.

Sandvägen 2, 352 45 Växjö

Telefon: 0470-79 50 50

Epost: info@kronfonster.se

Öppettider

Mån-Fre

Butik: 08.00-17.00

Telefon: 07:00 - 17:00

Växel 07.00-17.00

Lunchstängt 11.30-12.30

Lördagsöppet Växjö

Gillar du denna sidan om fönster och dörrar?

[purple_heart_rating]