Tävlingen om Sveriges vackraste fönster fortsätter och nu har turen kommit till Marie Louise som driver bloggen Vita Vidder. Hon skriver på bloggen att hon är lite nervös, men det behöver du inte vara. Fint jobbat!

På frågan om vad som inspirerar Marie Louise i heminredningen spelar fönstren, och vad som finns där utanför, en stor roll.

”Härifrån dessa fönster får jag min inspiration. Det är här jag inspireras av naturens förvandling under årets olika årstider. Hösten … vintern … våren … sommaren… Det är här jag hittar mina färger till inredningen i rummet.” säger Marie Louise

vita-vidder

”Jag tar gärna in dekoration från naturen och komponerar ihop detta med kära ting som jag sätter i fönstret.  I det enkla bor det vackra, som har blivit min inspiration jag gärna delar med mig i min blogg Vita Vidder. ”berättar Marie Louise vidare.

Vi på Kronfönster tackar för bidraget och om ett par veckor kommer vinnaren koras.

Kategorier

Nyheter Fönster Dörrar Skjutdörrar Vikdörrar Inspiration
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this