Fönsterbyte

T Fönster AB har snickare i större delen av Sverige som kan hjälpa dig med fönsterbytet om du vill. Kronfönster är fönstertillverkare och du köper fönster direkt av oss, men vill du ha montering, säg till så skickar vi dina kontaktuppgifter till våra samarbetspartners så får du en offert på hela fönsterbytet.

fönsterbyte

Fönster Entreprenad åt fastighetsägare

T Fönster AB utför fönsterbyte på entreprenad. Vi byter på flerfamiljshus, bostadsrättsföreningar åt bostadsbolag och byggbolag. Vi kan även ombesörja byte i villor, dock är det genom någon av våra underentreprenörer.

Under sommarmånaderna är det hög tid att påbörja arbetet med ett fönsterbyte – för vem vill byta fönster mitt i vintern?

Ett fönsterbyte är en stor investering så det gäller att veta vilka alternativ som finns och vilka alternativ som passar just era behov.

Faktorer som du bör ha i åtanke vid val av fönster är energieffektivitet, inbrottssäkerhet, samt buller.

Men vad menas då egentligen energieffektiva fönster?

Ett energieffektivt fönster är ett fönster med goda värmeisolerande egenskaper. I branschspråk så pratar man om U-värde, vilket är ett värde som de värmeisolerande egenskaperna mäts i. Desto lägre U-värde, desto bättre värmeisolerande egenskaper har fönstret.

Ett fönster med dålig energieffektivitet/U-värde kan lätt bli en dyr historia. Du spar visserligen in en del på kostnaden av själva inköpet fönstren, men den besparingen äts upp snabbt upp i ett senare skede i och med högre uppvärmningskostnader.

I snitt så har fönster en livslängd på ca: 40 år så långsiktigt så rekommenderar vi er att satsa på ett energieffektivt fönster. Det kommer helt enkelt löna sig i längden.

Nedan är en kortfilm som vi har producerat för att vägleda dig i djungeln av fönsterval. Tveka inte att ta kontakt med oss om du behöver ytterligare hjälp med ditt projekt.