Konfigurera Stjärnöga

Alla våra dörrar är specialanpassade för dina önskemål. Dörren på bilden kan fås i valfri bredd och höjd som enkeldörr, pardörr med sido- och/eller överljus. Panelhöjd, spröjs och färg anpassas efter dina önskemål. Gör en förfrågan så hjälper vi dig med pris och information.

Stjärnöga

Dörren på bilden har måtten 880mm x 1780mm

Gör en förfrågan

    Du kan välja mellan alla färger (NCS-kulörer eller RAL) och trälasyrer. Det är möjligt att få olika färgsättning insida och utsida. Du kan också få olika färger på karm och dörrblad. Glaset kan vara helt klart, ornamentsglas (mönstrat insynsskyddat) eller frostat. Som standard sitter naturanodiserade droppbleck i aluminium. Droppbleck kan också lackeras i valfri RAL-kulör mot tillägg. Som option går det att få glaslist istället för droppbleck eller droppbleck i trä. Formspråket är klassiskt som standard med allmogeprofilering men du kan också få en rakare profil. Speglar monteras i dörrbladet och är infällda i dörren. Utseendet är identiskt från dörrens insida och utsida. Som option kan man också få kulturgångjärn och/eller lackerade gångjärn.

    Vi kan leverera pardörrar med symmetrisk (lika delning) eller asymmetriskt där aktivt (huvud dörrblad) och passivt dörrblad är olika stora. Aktivt dörrblad förses med spanjolett med handtag. låskista och låscylinder med nycklar som standard, det passiva dörrbladet förses med kantreglar (spärrar) i dörrbladets över- och understycke. I likhet med våra enkeldörrar erbjuds pardörrar i valfria mått.

    Kronfönster erbjuder integrerade sido- och överljus som sitter i samma karm som dörren så att endast en enda enhet behöver monteras. Vi kan också erbjuda separata sido- och överljus om det föredras. Allt tillverkas enligt dina önskemål i valfria mått och färger.