Hem » PVC-fönster Polaris – Sverigefönstret

PVC-fönster Polaris - Sverigefönstret

Troligtvis Svergies mest sålda PVC-fönster. Med en varm konstruktion som ligger under passivhusnivå, inbrottsskyddad design och förenklad montering är det inte svårt att förstå varför Polaris är ett populärt val bland fönsterköpare. Fönsterbleckspår är standard, monteringsbleck ingår alltid vid köp och möjlighet till montering med karmhylsa finns. Polaris är testad och kontrollerad genom Boverkets marknadskontroll som fastställer viktig data som U-värde, vindlast, regntäthet och funktion genom att en produkt av modellen skickas till Boverkets testanläggningar för fysisk prövning.

Polaris fast 1-luft stora med mellanglasliggande spröjs

Design och funktion

Du designar dina nya Polaris efter egna önskemål i fria mått och design, spröjsar, postar och tillbehör. Polaris är inåtgående med inbyggd vädringsfunktion. 3-glaskassett med dubbla lågemissionsbeläggningar (energisparlager) är standard samt dubbla KTS-lister för bästa täthet och prestanda.

Garanti och säkerhet

Det är med stolthet vi lämnar Sveriges längsta garanti för färgbeständighet – hela 50 år på standardvita Polaris och Sveriges längsta garanti på energiglas – 15 år mot invändig kondensbildning. Vårt kvalitetstänkande genomsyrar vårt produktsortiment, när du väljer Polaris får du alltid vår egenutvecklade KTS-list och varma distanslist Isolerpaketet som standard för optimal prestanda. Allt för att kunna erbjuda en investering som håller i generationer. När du väljer Polaris gör du ett inbrottssäkert val, spanjolett har felbetjäningsspärr och upp till 5 låspunkter, dold glassäkring och inbrottshämmande handtag som standard.

Varför välja PVC-fönster Polaris?

Extra isolerat

Vi tilläggsisolerar distanslisten mellan glasen. Detta har två fördelar. För det första så får du 10 % bättre isolering på fönstret. För det andra kommer Argongasen som vi fyller mellan glasen att hålla 10 år extra innan den läcker ut. Livslängden på isolerglaset förlängs från förmodade 20 till 30 år tack vare vårt isolerpaket

Extra förstärkning mot inbrott

Spanjoletten har upp till hela 5 låspunkter (beroende på fönsterstorleken) som tätar effektivt och skapar en säker konstruktion. Säkerhetsspärr: Lättmanövrerat vädringsbeslag, handtaget är inbrottshämmande, dold glassäkring

Miljövänligt

Profilmaterialet är helt underhållsfritt och återvinningsbart, det är fritt från tungmetaller, ftalater, nanopartiklar och emissionsfritt

Generösa garantier

50 års färggaranti, 15 års glasgaranti mot kondens i glaskassetten, 10 års beslagsgaranti

A-klassat gods i konstruktionen

A-klassat PVC med maximal godstjocklek för bästa hållfasthetoch prestanda.Centrerat i profilerna sitter ett kraftigt 4-kantsstål som galvaniserats och garanterar stabiliteten i produkten över långt tid.

KTS-list

EPDM-eller KronfönsterTightning System (KTS). Smarta tätningslister. För hand isatta mjuka, åldersbeständiga tätningslister i gummi ger upp till dubbla livslängden jämfört med vanlig EPDM list

Enkel montering

Vill du montera med karmhylsa? Då förbereder vi för det i fabriken, annars skickar vi med monteringsbleck standard till dig, det utfrästa fönsterbleckspåret i nederkanten gör monteringen av fönsterblecket smidigt

Fria mått

Då vi inte tillverkar något förrän vi för en beställning så är dina mått våra standardmått, på så sätt slipper vi fördyrande ställkostnader på maskinerna och dyra lagerkostnader

MARKNADENS BÄSTA GARANTIER

50 års materialgaranti mot blekning, 15 års glasgaranti mot invändig kondensbildning och 10 års beslagsgaranti.

PASSIVHUSNIVÅ

Polaris har genom sin välisolerade profil, glaskassett med dubbla energisparglas och KTS-lister (Kronfönster Tightening System) en prestanda som är så pass låg att den ligger under passivhusnivå. Isolerpaket med varmkant är standard.

INBROTTSSÄKERT OCH FRAMTIDSSÄKERT

Känn dig trygg med att investera i ett modernt fönster med utmärkt prestanda där du kan sova tryggt om natten. Polaris har alltid beslag med upp till 6 låspunkter som standard, dold glassäkring, inbrottshämmande handtag, felbetjäningsspärr som skyddar användaren och ser till att bågen aldrig faller ut och mycket mera.

SMIDIG MONTERING

Gör det lätt för dig när dina Polaris ska monteras. Fönsterbleckspår på karmens framkant och monteringsbleck ingår alltid som standard. För ännu enklare montering erbjuder vi förmonterad karmhylsa till alla öppningsbara produkter.

Har du frågor och funderingar?

Har du frågor eller funderingar angående våra produkter hjälper vi dig mer än gärna.

Beräkna pris och köp i butiken!

I vår webbshop kan du beräkna priser, göra tillval, begära offert eller köpa direkt online.

Fri design

Polaris kan fås i valfri mått i millimeterprecision, spröjsar och postar kan väljas till för att ge fönstret den design och det utseende du önskar. Spröjsar kan placeras mellan glasen för enkelt underhåll eller mer traditionellt fast mot glasen.

Material

Till Polaris används A-klassat PVC med maximal godstjocklek för bästa hållfasthet och prestanda. Profilmaterialet är helt underhållsfritt och återvinningsbart, det är fritt från tungmetaller, ftalater, nanopartiklar och emissionsfritt. Centrerat i profilerna sitter ett kraftigt 4-kantsstål som galvaniserats och garanterar stabiliteten i produkten över långt tid. Gångjärnen tillverkas av elförzinkat stål och förses med inbrottsskyddad pulverlackerad kåpa till utåtgående fönsterdörrar.

Utföranden

Vår fönstermodell ”Polaris” finns i följande utföranden:

  • Fast fönster
  • Sidohängt inåtgående fönster
  • Underhängt fönster
  • Fönsterdörr
  • Parfönsterdörr

Du kan läsa mer om de olika fönstertyperna, beräkna pris och köpa dem direkt i vår butik.

Se filmen om våra PVC-fönster Polaris

Polaris - Galleri

Köp Polaris PVC-fönster direkt i vår butik

3-glas
0,79 W/m2K
Sverigefönstret
3-glas
0,79 W/m2K
Sverigefönstret
3-glas
0,79 W/m2K
Sverigefönstret