Ser du skillnad på fönster,  pvc fönster, träfönster och aluminiumfönster?

Jag får ofta frågan vad som är skillnaden på pvc fönster och träfönster kontra aluminiumfönster. Jag brukar skämtsamt säga att våra pvc fönster är dubbelt så bra och hälften så dyra. Lite menar jag det, men det är klart att man inte kan säga så generellt.

Pvc fönster isolerar bättre och är billigare. De går också snabbare att tillverka. Pvc fönster uppfyller alltså Kronfönsters motto: Snabbare, Bättre, Billigare.

Men det är klart att jag är oerhört stolt över vår tillverkning av träfönster. Inte många tillverkare har en sån flexibel produktion, kan tillverka så många olika typer av fönster i alla mått, former och glas som Kronfönster. Vi har på senare år blivit uppmärksammade av arkitekter just för vår produktion av träfönster. Vi lanserade ju för några veckor sedan också ett nytt kulturfönster, för gamla hus Kronfönster TItan Light.

Men, min poäng. Är det lätt att se skillnad på fönster och fönster? Nej, det är det inte! Väldigt få människor som besöker våra utställningar kan pricka in alla fönster. VIlka som är pvc fönster, träfönster och aluminiumfönster. Kronfönster tillverkar ju alla dessa 3, men få klarar att se skillnad på dem. Jag tar det som ett gott betyg åt vår jämna och höga kvalitet.

Kan du se skillnad på fönster och fönster? Prova själv på vår tävling ”Gissa Fönstret”

Kategorier

Nyheter Fönster Dörrar Skjutdörrar Vikdörrar Inspiration
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this