Hem » Skjutpartier Queen – Helaluminium – Lyft/glid

Skjutdörr Queen - helaluminium - lyft/glid

Modern, stilren design och en känsla av rymd. Skjutdörr Queen sammanbinder inomhus och utomhus på ett naturligt och elegant sätt med generösa glasytor och rejäla öppning. Perfekt för dig som vill ha en lite lyxigare känsla. Den robusta skjutpartiskonstruktionen är tillverkad helt i aluminium, med ett glidsystem som gör dörren ytterst lättmanövrerad och stabil. Det stilrena utseendet gör modellen tidlös och lättplacerad i de flesta miljöer. Genom en stomme av aluminium förenas stabilitet och lätthet och möjliggör att riktigt stora enheter kan tillverkas utan att påverka den fjäderlätta rörelsen när du öppnar och stänger partiet. Skjutparti Queen är vinterisolerad för åretruntbruk och kan monteras direkt i husfasaden, precis lika bra isolerad som en altandörr.

Queen skjutdörr antracitgrå utsida

Design och funktion

Queen har en minimal profil där glaset och huset får en framträdande roll. Den underhållsfria aluminiumprofilen kan pulverlackeras i valfri färg eller anodiseras. Genom brutna köldbryggor inuti profilen hindras köldvandringen och paritet får en mycket välisolerad konstruktion. Queen har den nya generationens lyft-/glidsystem som både gör rörelsen ultralätt och samtidigt stabil även vid riktigt väl tilltagna dimensioner.

Garanti och säkerhet

Queen förses med ett smart system med fasta låspunkter där dörrbladet förankras när partiet stängs. Detta både täta och säkra system ser till att partiet blir svårforcerat och klarar extremt tuffa påfrestningar oavsett klimat. Partiet förses med personsäkerhetsglas som standard och kan extrautrustas med godkänt cylinderlås. Queen levereras med generösa garantier för ett livslångt ägande.

Varför välja skjutdörr Queen?

Lyft- och glidsystem

Smart konstruktion för lyft/glid med få rörliga delar vilket ger en lång livslängd på partiet.

Miljövänligt

Profilmaterialet är helt underhållsfritt och återvinningsbart, det är fritt från tungmetaller, ftalater, nanopartiklar och emissionsfritt

Hög säkerhet

Fasta låspunkter i karmen.

Extra isolerat

Vi tilläggsisolerar distanslisten mellan glasen. Detta har två fördelar. För det första så får du 10 % bättre isolering på fönstret. För det andra kommer Argongasen som vi fyller mellan glasen att hålla 10 år extra innan den läcker ut. Livslängden på isolerglaset förlängs från förmodade 20 till 30 år tack vare vårt isolerpaket

Försänka tröskeln

Möjligt att försänka hela tröskeln i golvet.

KTS-list

EPDM-eller KronfönsterTightning System (KTS). Smarta tätningslister. För hand isatta mjuka, åldersbeständiga tätningslister i gummi ger upp till dubbla livslängden jämfört med vanlig EPDM list

Monteringsbeslag ingår

Monteringsbleck ingår alltid som standard när du köper Queen.

Fria mått

Då vi inte tillverkar något förrän vi för en beställning så är dina mått våra standardmått, på så sätt slipper vi fördyrande ställkostnader på maskinerna och dyra lagerkostnader

STOR LJUSÖPPNING

Släpp in dagsljuset och förena miljön inne och ute med Queens väl tilltagna glasrutor.

GENERÖS ÖPPNING

Med Queens robusta men samtidigt lätta rörelse kan du med enkel manöver öppna upp väggen.

TRÖSKEL SOM KAN FÖRSÄNKAS

Queens välutformade tröskel kombinerar en varm konstruktion smidig genomfart när tröskeln försänks.

UNDERHÅLLSFRITT OCH VÄLISOLERAT

Den pulverlackerade aluminiumprofilen är konstruerade med varma delar som ger en underhållsfri yta och en skjutdörr där värmen stannar kvar i huset.

Har du frågor och funderingar?

Har du frågor eller funderingar angående våra produkter hjälper vi dig mer än gärna.

Beräkna pris och köp i butiken!

I vår webbshop kan du beräkna priser, göra tillval, begära offert eller köpa direkt online.

Flexibelt

Queen kan fås i valfria mått i millimeterprecision och materialet kan lackeras i valfri kulör invändigt och utvändigt. Spröjsar och postar kan väljas till för att ge partiet den design och det utseende du önskar. Spröjsar kan placeras mellan glasen för enkelt underhåll eller mer traditionellt fast mot glasen.

Material

Eleganta profiler av pulverlackerad aluminium som ger en väderbeständig, underhållsfri yta med brutna köldbryggor för att förhindra köldvandring. Rörliga beslagskomponenter tillverkas i elförzinkat stål och handtag i pulverlackerad stål eller aluminium. Materialet är helt återvinningsbart.

Utföranden

Queen finns som enkelskjutdörr med ett rörligt dörrblad eller dubbelskjutdörr med två rörliga dörrblad.

Som tillval kan skjutdörrarna designas så att alla dörrblad i enheten blir rörliga.

Se filmen om våra skjutpartier Queen

Queen - Galleri