Pardörrar från Kronfönster, en pardörr i trä, aluminium eller pvc.

pardörrar
pardörrar

Pardörrar i trä, pvc eller aluminium. Kronfönster tillverkar allt!

Bild: Pardörr Sekel i trä. En vacker massiv trädörr, med dubbla superenergiglas. Pardörrar finns i lager som standardmått, för omgående leverans.

Pardörrar från Kronfönster. Underhållsfria fönsterdörrar pardörrar i pvc, trä, trä med aluminiumbeklädnad eller helt i aluminium. En Pardörr från Kronfönster kan fås i alla färger och former. Med 2 eller 3 glas. Vi tillverkar pardörrar som helglasade eller med bröstning, med spröjs eller utan, med alla typer av glas. Kronfönster lagerför Pardörrar, helglasade i standardmått, men du kan också välja att måttanpassa din pardörr ner på millimetern utan extra kostnad. För priser på våra lagerförda pardörrar klicka här Läs mer nedan om våra måttanpassade pardörrar, designade för dig och ditt hus.

Hos Kronfönster är det du som är designer och bestämmer helt hur dina nya fönster och dörrar ska se ut! Nedan ser du våra olika modeller av pardörrar och fönsterpardörrar. Klicka på den pardörr som du är intresserad av.

Pardörrar från Kronfönster, snabbare, bättre, billigare

Montera Pardörrar i pvc med Karmskruv.

pardörrar karmskruv
pardörrar karmskruv

Montera dina pardörrar i pvc med karmskruv.

Montera PVC-dörrar med fogskum? Nej, glöm klet och svällande fogskum. Nu kan du köpa Kronfönsters patenterade teknik. Som dörrtillverkare av PVC-dörrar kan vi erbjuda dig montering med karmskruv. Våra pardörrar Avans, Polaris och Småland finns att köpa, förberedda för karmskruvsmontage

Pardörrar i pvc

Budget: Vår 2:a sorteringsdörr. Absolut lägsta pris, för dig som kan stå ut med just 2:a sortering. Finns endast i pvc och endast som inåtgående dörr. Sveriges billigaste pardörr. Läs mer om vå billiga dörr Budget.

Avans: Lågt pris, men med bra kvalitet. Vår billigaste standard pardörr. Om ni söker pardörrar till bra pris, med goda isolerande egenskaper och dessutom som dessutom är underhållsfri, kan Avans vara något att fundera över. Pardörrar Avans är tillverkat i PVC, med stålförstärkta karmar och bågar. Avans är en pardörr som håller lågpris med mening. Läs mer om pardörr Avans här.

Polaris: Sveriges mest sålda Pardörr i pvc, Kronfönster Polaris har dubbla tätningslister, 2 glas argon U-1,0. För övrigt har det samma ?na underhållsfria egenskaper som Kronfönsters övriga pvc sortiment. Eftersom pardörr Polaris har en 80 mm pro?l så ger detta en stabilitet och vridstyvhet utöver det vanliga. Läs mer om Pardörrar Polaris här.

Småland: Underhållsfri pardörr, modern men med gammaldags utseende? Med Småland kan du få ett gammaldags utseende med sidohängda pardörrar på ditt hus, med bästa tänkbara isolering och aldrig mer behöva tänka på att måla om dina dörrar. Helt enkelt ett mycket förnuftigt val! Klicka här för att läsa mer om pardörr kultur Småland.

Pardörrar i trä

pardörrar dörrar
pardörrar

Pardörrar Sekel med aluminiumbeklädnad

Sekel: En traditionell fönsterpardörr / Pardörr med bästa isolervärde Pardörrar med alla valmöjlighter. Helglas, bröstning på vilken höjd du vill, eller helglasat. Andra färger än vitt kanske ? Du bestämmer själv hur din nya pardörr ska se ut. Vita helglasade pardörrar med 3 glas U-0,7 är standard. Klicka här för att läsa mer om vår modell Sekel.

Detaljbilder på pardörrar Sekel, trä eller med aluminiumbeklädnad. Dörren på bilden är med helglas, vilket är standard hos Kronfönster. Spröjs, annan färg än vit finns som tillval. Se vår webbshop, eller prata med din Kronfönstersäljare för mer information. Klicka på bilden för förstoring.

Pardörrar i aluminium

Royal: Pardörr fönsterdörr i aluminium Våra dörrar i aluminium ger en speciell känsla. Royal är helt i aluminium och är byggda för att hålla för slitage i många år. Det ger ett elegant uttryck åt fasaden, rena raka linjer och en mycket hög finish. Vi rekommenderar dörrar ur Royal till nya hus och offentlig miljö. Klicka här för att läsa mer om pardörr i aluminium Royal.

Har du svårt att veta vilken dörr du ska välja? Läs mer i tekniska data för pardörrar