Denna vecka kommer vi bland annat att levererar allmogefönster Sekel i engelsk röd kulör till kund i Mälardalsområdet. Fönstren förses med tunna klassisk spröjsar i traditionell utformning som ligger fast mot glasen som det såg ut på fönster förr i tiden. Kund har valt 3-glaskassett för maximal värmeprestanda utan att det kommer att påverka fönstrets utseende. Sekel kännetecknas av sitt vackra, gammaldags formspråk och sina tunna profiler så att man kan njuta av ljuset som kommer in.

Öppningsbara 2-luftsfönster Sekel, sidohängda utåtgående förses med haspar och hakar som standard samt stormhakar för uppställning vid vädring.
Sekel 2-luftsfönster i röd kulör (engelskt röd) med fasta utanpåliggande spröjsar

Till Sekelfönstren beställer kund även en matchande entrédörr med en glasavdelande post och fasta utanpåliggande spröjsar som placeras som kryss i dörrens övre del. Entrédörren förses med 3-glaskassett och ett frostat glas som är insynsskyddat. 

Flera allmogefönster Sekel i väntan på utleverans till kund. På bilden blandas fasta och öppningsbara fönster med glasavdelande postar och fasta, gammaldags spröjsar i tunn, fin design. 

Flera allmogefönster fasta och öppningsbara Sekel står emballerade på pall i väntan på utleverans

Kategorier

Nyheter Fönster Dörrar Skjutdörrar Vikdörrar Inspiration
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this