Produktionen går på högvarv nu mitt i sommaren när många vackra fönster och dörrar är på väg ut till förväntansfulla köpare 🙂

Här kommer ett litet axplock av kulturfönster Sekel med fri måttsättning och design efter kunds önskemål.

Sekel i fri form med bågformat överstycke, fönstret är sidohängt utåtgående 2-luft och lackeras i vit insida och grå utsida (S7010-B10G) efter kundönskemål, droppblecket utförs med eloxerad yta för att passa färgsättningen. Just detta fönster kommer att placeras i en takkupa i ett herrgårdshus i överensstämmelse med byggnadens tidsmässiga stil. Spröjsen är fasta och ger ett glasavdelande intryck.
Öppningsbart 2-luft Sekel kulturfönster i fri form, överstycket i bågform, fasta utanpåliggande spröjsar

Elegant parentrédörr i grå kulör med spegelpaneler och diagonalformade spröjsar. Dörren förses med komplett beslagning, handtag och låsuppsättning och förmonterad karmhylsa för montering direkt efter mottagning, fönsterbleckspår är standard. Entrédörren förses med 3-glaskassett för att hålla maximal värmeprestanda.

Parentrédörr med klassisk spegelpanel i grå kulör med fasta spröjs i diagonalmönstring, 3-glas och eloxerade droppbleck

Parfönsterdörrar som precis lämnat produktion och packats på pall. Dörrarna förses i vår standardvita kulör, Stockholmsvit NCS S 0502-Y och har en gammaldags spegelpanel. I det aktiva dörrbladet sitter ett dubbelsidigt spanjolettrycke och integrerad dörrbroms monterat. Just dessa dörrar förses med energiglaskassett med 2 glas.  

Parfönsterdörrar Sekel i Stockholmsvit kulör, NCS S 0502-Y med klassisk spegelpanel och 2-glaskassetter

Kategorier

Nyheter Fönster Dörrar Skjutdörrar Vikdörrar Inspiration
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this