Glas fönster

glas-fönster
glas fönster

Hur många glas ska ett fönster ha för att det ska vara opttimalt? Ska jag ha 3 glas fönster, 2 glas fönster, eller det allra senaste, 4 glas fönster? Svaret på den frågan ges av var du bor. Bor du i Sundsvall eller norr om, så ska du absolut ha 3 glas fönster. Du ska till och med ha minst 3 glas fönster med energiglas skulle jag säga. Med dagens energipriser så rekommenderar jag till och med kund som bor norr om Stockholm, fönster med minst 3 glas.

4 glas fönster

Kronfönster har precis introducerat 4 glas fönster. 4 glas fönster är ännu bättre isolerade än 3 glas fönster, men det är klart att inte alla är beredda att betala det som det kostar extra. Jag skulle säga att energimässigt så behöver man inte 4 glas fönster, idag, är väl bäst att tillägga. Men det finns ju fler fördelar. Ljudet är ett sådant. Ett fyrglasfönster är dubbelt så bra ljudisolerat som ett 3 glas fönster. Men energimässigt ska du satsa på 3 glas fönster med lågemmissionsglas. Alltså beläggning på minst ett av dina 3 glas, helst ska du ha beläggning på alla glasen. Kronfönster Premium är ett mycket bra alternativ. Bra pris, 3 lågemmissions glas och med argonfyllning emellan glasen. U-värdet på glaset är 0,5, vilket är RIKTIGT bra.
2 glas fönster
Bor du söder om Stockholm och ska byta fönster så räcker det med 2 glas, men du ska välja 2 glas med lågemmissionsglas, energiglas och med argongas mellan glasen. Kronfönster Polaris är det mest sålda pvc fönstret på den Svenska marknaden, ett mycket prisvärt alternativ med 30 års färggaranti. Hoppas du blev lite klokare på valet av 2,3 eller 4 glas fönster.

 

 

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this