Nytt försäljningsrekord för Kronfönster

Idag fick jag siffrorna för Juni 2012, vi ökar vår försäljning av fönster och dörrar med 71% under Juni 2o12, mot Juni 2011, fantastiskt!

Mest ökar Polaris pvc fönter och Titan Träfönster. Vi säljer nästan dubbelt så många träfönster under Juni 2o12, som Juni 2011. Dessa siffror ska sättas i relation till att den Svenska byggmarknaden går kraftigt ner under 2012. Nybyggnationen har halverats. Småhustillverkarna går på knäna. Nästan inga stora nya byggen/projekt startas just nu. Den Svenska fönstermarknaden har gått ner 25% hittils 2012, mot 2011.

Tittar man på dessa siffror och ser 71% ökning, så innebär det ju faktiskt att Kronfönster har dubblat sina marknadsandelar. Jag är mycket nöjd med första halvåret 2012.

Kronfönster är Sveriges snabbast växande fönstertillverkare, utsedd till Gasell av Dagens Industri de senaste 2 åren. 2o1o och 2o11. 2012 års Gasell har vi redan säkrat och nu jobbar vi på att få den 4:e titeln på raden! Vi har några kronor kvar, men de ska vi fixa!

Om det nu är något som inte vet, eller undrar vad ett Gasellföretag är, så är det en tävling i tillväxt. Alltså de företag som växar snabbast. Men det räcker inte med att växa, man måste växa med lönsamhet och har sunda finanser, dessutom måste man ha varit verksam ett bra tag och ha uppnått en viss företagsstorlek. Här hittar ni kriterierna för att bli ett Gasellföretag. Nedan är bild från när Kronfönster vann Gaselltävlingen 2010 och blev utsett till Smålands snabbast växande företag.

Carl-Gustaf Svensson: Styrelseordförande Kronfönster AB

gasell-gasellföretag-gasellföretagare
gasell gasellföretag snabbväxare gasellföretagare

 

Kategorier

Nyheter Fönster Dörrar Skjutdörrar Vikdörrar Inspiration
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this