PVC fönster Polaris- bra pris och bra garantier, vårt mest sålda fönster

 

Om du lägger ihop vad du får i jämförelse med vad du betalar, så är det förmodligen ett av de bättre pvc-produkterna på Svenska marknaden. Vad sägs om 50 års färggaranti tex ? Vidare har Polaris pvcfönster infrästa spår för fönsterbleck in nederkant som standard, vilket kommer spara dig både tid och pengar när fönsterblecken ska monteras. Isolerpaketet och KTS-listen är standard, det ger 10 % bättre isolering och mindre kondens. Dörrarna har inbyggd fönsterbroms. Om du köper Kronfönster Polaris pvc fönster, så vet du att du får ett modernt fönster, med bra isolering och alla de där extra finesserna.

Polaris har ett POSITIVT ENERGIVÄRDE ! Det innebär att om du väljer till 3 glas, i Polaris så släpper fönstret in mer energi under ett år, än vad det läcker energi genom värmeförlust. U-värdet på Polaris med 3 glas, är 0,87 för hela fönsterkonstruktionen.

Pvc fönster för generationer

Kronfönster pvc fönster Polaris har 2-dubbla tätningslister, 2 glas argon U-1,0. För övrigt har det samma fina underhållsfria egenskaper som Kronfönsters övriga sortiment. Eftersom Polaris har en 85 mm profil så ger detta en stabilitet och vridstyvhet som inte lämnar något övrigt att önska. Samma goda inbrottsskydd som Kronfönsters övriga PVC-fönster. Polaris är bla. Installerat i ”Arga Snickaren” på kanal 5 och Bygglov på tv4. GÅ DIREKT TILL PVC FÖNSTER POLARIS HÄR

 

Kategorier

Nyheter Fönster Dörrar Skjutdörrar Vikdörrar Inspiration
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this