Vinn dina fönster, vår tävling mellan 15:e december och 15:e Januari.

Nu är nomineringsomgången avslutad. I dag kl 15, ska vi sätta oss ner och läsa igenom alla motiveringar och utse en vinnare. Vinnaren kommer att utses av 3 säljare från Kronfönster, och kommer att övervakas med stort intresse från oss andra medarbetare på företaget. Juryn vet i förväg inte om vilka namn som står bakom motiveringarna, inte heller hur mycket de har köpt för. Max summa att vinna i tävlingen är 50 000 sek inkl moms.

Jag tänkte bjuda på en försmak på några av bidragen.

Bidrag nummer 1.

Med Kronfönster får jag snyggaste huset i villastan, detta redan från första dan… Vilket grannen nog aldrig med blir riktigt van…

Bidrag nummer 2.

Eftersom jag själv jobbar som säljare  så har ni ett bra bemötande ,snabb respons och självklart en prisbild som är svår att motstå , helt enkelt ett vinnande koncept!

Bidrag nummer 3.

Nu köps det mer fönster till stugan,

och glädjen är stor hos frugan.

Kronfönsters PVC, gav oss en ide.

Att ett uterum kunna njuta,

utan att på värmen pruta.

Bidrag nummer 4

Vi håller på att förverkliga vår dröm att totalrenovera och bygga ut min gamla sommarstuga som är en riktig pärla med strandtomt och egen brygga, och är en oas dit vi planerar att flytta inom ett år. Ett runt fönster i den stora öppna köks- och vardagsrumsdelen mot vattnet kommer verkligen att göra skillnad och ge rummet karaktär. Det här är bara det första av alla fönster vi kommer att byta ut på stugan så vinner vi detta kan ni säkert räkna med fler beställningar:-)

Fler bidrag kommer att publiceras innan vi berättar vem som vunnit 🙂

 

 

 

 

Kategorier

Nyheter Fönster Dörrar Skjutdörrar Vikdörrar Inspiration
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this