Mer bidrag till fönstertävlingen, ”Vinn dina fönster”

Bidrag 5

”Få saker är så viktiga som husets fönster när det handlar om att ge ett hus rätt karaktär och själ. Vi har precis påbörjat en renovering av ett gammalt hus vars själ försvann när man på 50-talet bytte originalfönster mot nya och på den tiden moderna. Vår dröm är nu att återskapa och ge tillbaka huset dess försvunna själ – en resa vi bara påbörjat. Men den resan börjar vi med det viktigaste steget – just att sätta in Kronfönsters kulturfönster.

Marielle och Viktor”

Bidrag 6.

Kronfönster har gjort det möjligt för oss att byta ut våra gamla vackra , men ack så dragiga fönster. Vi ville behålla det gamla utseendet med de fina allmogeprofilerna, de udda måtten och samtidigt få nya energieffektiva fönster i huset. En svår nöt att knäcka men som löste sig perfekt genom att välja fönstret Titan från Kronfönster.

Skulle vi vinna så blir det möjligt för oss att byta ut de resterande gamla fönsterna i huset mycket fortare.Det innebär att vi sparar mer energi och att vår miljö blir ytterligare en vinnare.

Anders Svensson

Bidrag 7

Vår röda och gamla lilla stuga, vi ville smycka.

Sökte efter juveler och fann till slut vår lycka.

Titan, ett smycke som visat sig vara en riktig juvel.

Med denna på stugan blir den både vacker och hel

 

Med Kronfönster som leverantör,

vi får det som ingen annan oss berör.

Kvallitet, design och energi,

Kronfönsters Titan får det absolut bli!

Göran o Ann-Christine  Isaksson

Bidrag 8

Efter endast 12 år är fönster och altandörr i trä uttorkade och glasinfästningen dålig. Nu byter jag ut dem mot Kronfönsters bästa PVC fönster/fönsterdörrar med hopp att få flera bekymmersfria årtionden framöver. Dörrarna kommer att sitta på en sjöbod endast en meter från det salta havsvattnet med västanvind och eftermiddagssol rakt på fönster och dörrar varje dag, ett mycket utsatt läge vilket kommer att bli en mycket värdefull test både för mig och Kronfönster. Kommer att byta flertalet fönster på huvudbyggnaden inom två år, det blir Kronfönster då också!

Anders Landin

 

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this