Fönster till sommarstugan, friggeboden eller attefallshuset

Behöver du fönster eller fönsterprodukter till en byggnad där det räcker med 2 glaskassett isolerglaskassett? Där kanske väggar och tak inte är lika fullisolerade som dagens nybyggda hus är och då är en 2 glaskassett fullt tillräcklig för att energiförlusten från ditt hus inte kommer ske genom fönsterna och därmed är en 3 glasskassett i produkten inte kostnadseffektiv vare sig energibesparing eller inköpssynpunkt.

Funderar du på att byta fönster och skulle vilja ha en kostnadsfri offert av oss så behöver vi veta storleken på det du önskar bredd x höjd. För att göra en prisberäkning behöver inte måtten vara exakta då vi inte tillverkar något före en beställning så du kan få ett ganska exakt pris ändå av oss ändå och vill du mäta exakt hittar du manual här och har du funderingar kring monteringen har vi monteringsmanualer för alla våra produkter.

Har du frågor kring våra produkter eller vill komma i kontakt med någon av våra fönsterexperter är du varm välkommen att höra av dig till oss på 0470-79 50 50 eller info@kronfonster.se

Lågt Pris och slipp måla

VÄLJ ETT KOSTNADSEFFEKTIVT FÖNSTER

I hus där man inte spenderar sin tid året om men där det ändå är viktigt med bra isolering rekommenderar vi Kronfönster Avans. Avans tillverkas i stålförstärkt PVC och är ett billigt alternativ där du får mycket för dina investerade pengar. I sommarstugan på landet, friggeboden eller attefallshuset lämpar sig Avans väl och är genom sin konstruktion både energieffektiv och dessutom helt underhållsfri. Självklart designar du Avans helt själv i fria mått och efter din egen design. Avans finns också som fönsterdörr, enkeldörr och pardörr i helglasat utförande eller med bröstning. Självklart kan du få alla öppningsbara enheter mer karmhylsa för enkel montering som också sparar pengar om du tar hjälp hantverkare.

Se priser direkt på Kronfönster Avans: Underhållsfritt pvc-fönster till lägsta pris

 

Prisvärd skjutdörr

UNDERHÅLLSFRI SKJUTDÖRR MED LÅGT PRIS

Princess skjutdörr är ett populärt val när du har en tajt budget men samtidigt vill öppna upp så mycket som möjligt av väggen. I likhet med Avans tillverkas Princess i PVC med stålkärna och kan kombineras med Avans om du vill ha fasta fönster som komplement vid exempelvis bygge av uterum. Princess kan fås i 2-delad konstruktion med ett skjutbart dörrblad eller 4-delad konstruktion med 2 skjutbara dörrblad. Partiet har säkerhetsglas som standard och kan fås med 2- eller 3-glas. Mycket ingår som standard och du kan exempelvis välja till spröjs, lås eller lamellgardin som tillval. Princess är en av våra mest sålda skjutdörrsmodeller och används ofta i fritidshus och sommarstugor tackvare sina goda egenskaper och sitt fördelaktiga pris.

Se priser direkt på Kronfönster Princess

 

Fönster i andra byggnader

FÖNSTER I FRIA FORMER

Byggnader där det inte ställs krav på absolut lägsta U-värde men där kvalitén är viktig och priset har betydelse är Avans ett slagkraftigt alternativ. Kronfönster Avans har tagits fram för att vara ett billigt alternativ men där du som kund ändå får mycket som ingår som standard. I stall, lager och ekonomibyggnader ställs ofta kravet att fönstren ska vara isolerade men klara av en tight budget och där kan vi starkt rekommendera Avans.

Se priser på runda och halvrunda fönster

Klassiska allmogefönster

VÄLJ ETT SKRÄDDARSYTT TRÄFÖNSTER

Kronfönster Sekel är ett träfönster som tillverkas i gammaldags stil och har det klassiska utseendet du känner igen från hur fönster såg ut förr i tiden. Sekel är måttanpassat efter dina önskemål eftersom fönster förr i tiden inte hade standardmått, designen är fri och färgsättningen sker efter önskemål. Allmogefönster sekel kan levereras med traditionella fasta träspröjs i smäckert utförande. Till Sekel förekommer inte glaslister och spröjsar i plastmaterial, endast furu.

Se priser direkt på Kronfönster Sekel