Skjutdörr med god isolering. Med 11-kammarssystem ! En Kronfönster King skjutdörr, är vad många drömmer om i vårt hus. En underhållsfri lyft-skjutdörr, med god isolering (U-värde 0,5 med 3 glas) och en sofistikerad gång. Kvalitetskänsla in i minsta detalj. King är helt Vinterisolerad, lika bra eller bättre isolering än våra fönster.

Skjutdörrar, Kronfönster King är gjord av armerad komposit. Det är alltså PVC-plast med en stålkärna inuti. Detta material har goda värmeegenskaper och du slipper garanterat måla. Varm och dessutom underhållsfri. En lyft skjutdörr med god isolering och bra pris. Kronfönster King!

skjutdörrar skjutdörr

Skjutdörrar som du kanske har sett på någon bild, kanske på något exklusivt hotell du varit på, det är sådana som Kronfönster King. Nu har du chansen. En egen ”lyft skjutdörr” till ditt hus till riktigt kanonpris, dessutom med väldigt god isolering! Kronfönster King är dessutom verkligen någonting extra. Den är Kronfönsters mest isolerande skjutdörr. Med sitt 11 kammarssystem och med 3 glas (U- 0,5) kommer u-värdet ner till låga 0,75.

Kronfönster King är en lyft skjutdörr i pvc, med superenergiglas. 2 eller 3 glas. Nästan obefintlig tröskel, som du kan sänka ner i golvet, ger King en lyxig känsla. King är ett mycket populärt alternativ till altandörrar. Den exklusiva skjutöppningen med mjuk gång. Du väljer själv hängning, vänster eller höger, vi tillverkar den med millimeterprecision, för att passa exakt till ditt hus. King är vit som standard, med du kan välja alla färger, alla glas. Hos Kronfönster är du designer av din nya skjutdörr.

skjutdörrar

King är vår mest exklusiva modell i pvc. Kunder som väljer King är de som vill ha en riktig vacker, smäcker skjutdörr, med mjuk gång. Den är lika populär i sommarstugor som i villan. Skjutdörr King är också så välisolerad att den uppfyller isolervärdet för Passivhus. Den uppskattas lika mycket av arkitekter för att vi kan variera den och tillverka den i ett oändligt antal varianter, som av Villaägaren, som vill ha något som bräcker grannen.

En skjutdörr till sitt hus är en relativt stor investering. Kunder som väljer Kronfönster King gör det för att de vet att de får en skjutdörr som alltid kommer vara som ny i finishen, som har en god isolering och som ger dig 20 år garanti på att den aldrig går sönder i beslagen. Gången och kvaliteten på dörren är så hög att vi ger dig 20 års garanti.

Struktur: PVC med centrumkammare av stål.
Karmdjup: 197 mm
Öppningsmekanik: Skjutdörrar med Lyft – Skjutmekanik
Beslag: Lyft-skjut.
Färg: Vit som standard, Folierad med färg som tillägg.
U-värde hela konstruktionen på skjutdörrar: 0,75 med 3 glas
Glaset i skjutdörrar King.
Modell: Superenergi.
Kassettdjup: 48 mm med 3 glas
Fyllning: Argon.
U-värde glas: 0,5 med 3 glas

Skjutparti pvc Kronfönster

Kronfönster King är en lyftskjutdörr i PVC med superenergiglas. 2- eller 3-glas. En nästan obefintlig tröskel som du kan sänka ner i golvet ger King en lyxig känsla. King är ett mycket populärt alternativ till altandörrar. Den exklusiva skjutöppningen med mjuk gång. Du väljer själv hängning, vänster eller höger, vi tillverkar den med millimeterprecision, för att passa exakt till ditt hus. King är vit som standard, men du kan välja alla färger, alla glas. Hos Kronfönster är du designer av din nya skjutdörr.

Kronfönster King är UV-resistent. Det innebär att den inte bleks av solens strålar. Det innebär också att den aldrig behövs målas. Din nya skjutdörr kommer sitta i alla år och vara lika fin. Det enda du behöver göra är att hålla den ren. Tvätta med vatten och diskmedel efter vinterrusket, så är din skjutdörr lika fin som ny

Tvärsnitt schema A

Tvärsnitt schema C

30 års garanti mot blekning för vita King skjutdörrar.
10 års garanti mot blekning för folierade färger.
5 års garanti mot blekning för lackade skjutdörrar.
10 års garanti mot kondens mellan glasen i isolerrutan.
20 års garanti på att beslaget inte går sönder.
10 års garanti på form för karm och båge
20 års garanti på beslagen på skjutdörren. För att du ska få 20 års garanti på beslagen krävs att den monteras
fackmannamässigt enligt Kronfönsters monteringsanvisningar, samt att den inte utsätts för onormalt slitage. Garantin
är personlig och gäller så länge du som köper dörren äger huset som dörren sitter installerat i.