Kronfönster Budget har utgått från sortimentet. Se Kronfönster Princess 2-glas istället.

Billiga skjutdörrar, Budget var vår 2:a sorterings-skjutdörr, skjutdörrarna kunde uppvisa mindre defekter i ytfinishen som mindre skav, repor och att glasen kunde ha mindre märken, bubblor, men dörrarna prestanda var bra och riktigt välisolerade med lågt U-värde. Budget var så bra isolerad att den kunde sättas direkt i husfasaden och var lika bra isolerad som en altandörr. Kronfönster budget passar alldeles utmärkt till sommarstugor, friggebodar eller gårdshus och andra ställen där fullisolering var önskvärd, där högsta finish inte var det viktigaste men där priset skulle vara lågt.

skjutdörr pvc

Sveriges billigaste fullisolerade skjutdörr? Budget baserades sig på vårt Avanssystem, men hade inte lika hög kvalitet. Små skav, repor och blessyrer kunde förekomma på karmar, bågar och glas. Men isolering och funktion var bra. Budget var ett mycket uppskattat alternativ till tex sommarstugor. På hus där man inte spenderade hela året, men där du ändå vill hålla kyla, buller och vind ute. Budget skjutdörrar var anpassade till ändamål där absolut lägsta priser krävdes. Modellen kunde i likhet med vårt övriga sortiment måttbeställas så att det passade kundens hus exakt för ungefär samma pengar som motsvarande helt oisolerad skjutdörr kostade. Priserna på Budget var låga, men isoleringen är god.

Vad var Budget för någon skjutdörr? Billiga skjutdörrar av modell Budget tillverkades av pvc, med stålkärna. Det fanns alltså inget behov av att måla, skrapa eller kitta skjutdörren. Den hade superenergiglas, 2 glas u-värde 1,0, 5-kammarsystem med brutna köldbryggor. Den bestod av en fast del och en skjutbar del. Budget kunde måttillverka ner på millimetern, för exakt passform till alla hus modellen erbjöds endast i vit kulör.

Vilka kunder valde billiga skjutdörrar Budget? Alla som vill ha en fullt isolerad skjutdörr, men som inte har krav på samma kvalitet som i övriga sortiment från Kronfönster. Budget passade hus som inte användes så ofta, eller där 100% finish inte krävdes på allt. Priset på Budget gjorde modellen till ett mycket populärt alternativ på sommarstugor och isolerade friggebodar till exempel.

Vad finns för Alternativ till skjutdörr Budget? Vår populära skjutdörr Princess är framtagen med Småländsk anda, hantverkskänsla till rätt pris där det mesta ingår som standard. När du köper Princess får du förutom bra prestanda och lågt U-värde (bra isolering) och en helt underhållsfri konstruktion, personsäkerhetsglas, förhöjd inbrottssäkerhet och monteringsbleck som standard. I priset ingår alltid tillbehör som är unika för Kronfönster som KTS-lister (Kronfönster Tightening System) med dubbelt så lång livslängd som vanliga tätningslister, Isolerpaketet med 10 % bättre isolering samt Superenergiglas Plus som förhöjer prestandan i din skjutdörr. Du hittar priser på Princess här.

Material: pvc.
Karmdjup: 70 mm.
Öppningsmekanik: skjuts i sidled, löper i skena i botten och uppe.
Beslag: Invändigt handtag.
Färg: Vit
Glas Modell: Superenergi.
Kassettdjup: 24 mm 2 glas
Konstruktion: 4-16-4 mm
Kassettfyllnad: gas, Argon
U-värde: 1,0
U-värde hela konstruktionen: 1,3 för 2 glas.

Garantier: Ingen utökad produktgaranti.