Jessica Lindberg jobbar som näringslivsutvecklare och certifierad inredare samt influerare i eget bolag . Hon driver även Instagram-kontot @rangas_etc där hon visar upp sina två fantastiskt vackra hem beläget i de Norrländska skogarna och i sydöstra Skåne på vackra Österlen.

Foto: Jessica Lindberg

När Jessica skulle flytta upp till Norrbotten stod ett fönsterbyte högt upp på prioriteringslistan. De önskade gedigna flaggfönster i allmogestil, trä på in- och utsida samt att de skulle ha möjlighet att måttbeställa deras fönster. De tittade också på det så kallade U-värdet, eftersom dom skulle bosätta sig högt upp i landet där vintrarna oftast är riktigt kyliga, är det extra viktigt med ett energifönster som håller ett lågt U-värde så att värmen i huset stannar på insidan där den hör hemma.

Jessica berättar om hur det gick till när dom valde just Kronfönster till deras fönsterleverantör – “Vi scannade av marknaden och valet föll på Kronfönster och det har vi inte behövt ångra. Kvaliteten är riktigt bra, priset kunde inte matchas med någon annan leverantör vad gällde just våra krav på typ av fönster och modell, och den personliga kontakten från beställning till leverans gjorde att eventuella kommunikationsbrister som lätt kan uppstå (det tror jag alla som renoverar kan hålla med om, så många beslut som ska tas och mått som ska mätas) eliminerades helt, det är en trygg kundresa om något.”

Foto: Jessica Lindberg

Valet föll på Kronfönsters modell – Sekel. Ett kulturfönster i en klassisk kostym med tunna profiler och spröjsar, haspar och hakar. Detta för att bevara den gamla känslan i huset samtidigt som de investerar i smarta energifönster som bibehåller värmen inomhus. Jessica har även valt en pardörr i samma stil som monterats mot den blivande verandan. På så sätt får huset en genomgående känsla med fönster och dörrar i samma klassiska stil.

“Fönster är husets ögon brukar man säga, och jag är benägen att hålla med. Ett fönsters storlek, modell och material kan dessutom förändra hela uttrycket på ett hus och det gäller att välja fönster med omsorg som rimmar med husets karaktär och ålder tycker jag.” – Jessica

Vill ni veta mer om våra fönster och dörrar? Eller vill ni kanske ha rådgivning kring vilken modell som skulle passa just ert hus? Tveka inte på att kontakta oss redan idag – vi på Kronfönster ser fram emot att hjälpa dig. Glöm inte heller att kika in på Jessicas Instagram @rangas_etc för att ta del av hennes två vackra hem och samla hem- och inredningsinspiration.

Kategorier

Nyheter Fönster Dörrar Skjutdörrar Vikdörrar Inspiration
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this