Kronfönster Polaris är vårt mest sålda fönstersystem. Ett fönster som har det mesta en fönsterköpare är ute efter: bra isolering, hög kvalitet och ett bra pris. Att tusentals personer före dig har valt och är nöjda med det här fönstret är naturligtvis en också en trygghet för dig. NYHET, nu kan du även få Polaris som kan monteras med karmhylsa, en fördel som förenklar vid montering om du inte vill använda fogskum.

 Med Kronfönster Polaris får du känslan av nya fönster, varje dag för alltid.

pvc fönster

Om du köper Kronfönster Polaris vet du att du får ett modernt fönster med bra isolering och många finesser så som infällda fönsterbleckspår, isolerpaketet och förstärkt inbrottsskydd är till exempel standard. Kronfönster har även en patenterad teknik som gör att du kan få ditt nya Polaris som går att montera med karmhylsa. Med Kronfönsters patenterade teknik kan du få montering med karmhylsa som är en variant av karmskruven.

Polaris är Kronfönsters mest sålda pvc-fönster och förblir vår klassledare – år efter år.

Kronfönster Polaris har nu ett så lågt u-värde att det kvalificerar sig som ett passivhus-fönster. Gränsen går vid 0,8 och Polaris har 0,79 på hela fönsterkonstruktionen. Polaris är så bra isolerat att det till och med har ett positivt energivärde. Med dubbla tätningslister, 3-glas argon U-0,5 och samma underhållsfria egenskaper som Kronfönsters övriga sortiment. Eftersom Polaris har en 85 mm profil så ger detta en stabilitet och vridstyvhet som inte lämnar
något övrigt att önska. Fönstret har samma goda inbrottsskydd som Kronfönsters övriga PVC-fönster.

Pvc fönster Polaris är vårt mest sålda fönster, troligen för att du får mycket fönster för pengarna. Vad sägs om 30 års färggaranti till exempel?

Vidare har Polaris infrästa spår för fönsterbleck in nederkant som standard, vilket kommer spara dig tusentals kronor i plåtslagerikostnader när fönsterblecken ska monteras. Dessutom blir slutresultatet mycket bättre. Isolerpaketet, också standard och ger 10 % bättre isolering och mindre kondens. Fönstren har dessutom förstärkt inbrottsskydd. KTS – Kronfönster Tightning System, smarta tätningslister som ger dina fönster upp till dubbla livslängden är också standard och kostar inget extra om du väljer Polaris. Det är dessa fördelar som gjort Kronfönster Polaris så uppskattat bland våra kunder.

pvcfönster Polaris Kronfönster

Uppbyggnad: Underhållsfritt fönster med stålförstärkt centrumkammare
Material: PVC plast, stål
Isolerkammare: 6 st
Karmdjup: 85 mm
Hängning: Sidohängd, dreh-kipp
Färg: Vit (RAL 9016) Du kan mot tillägg få dina fönster lackade i valfri RAL-färg.
U-värde hela konstruktionen: Med 3 glas 0,5 = 0,79 för hela konstruktionen (Uppmätt DIN EN 10077 för fönster öppningsbart 1200*1480 mm)
Teknisk fakta för glaset i Polaris III

Typ av fönster glas: Lågemissionsglas, energiglas
Kassettdjup glaskassett: 48 mm (4/18/4/18/4) med 3-glas
Fyllning glaskasett: Argongas
U-värde glas: 0,5 (3 glas)
NYHET! Montering med karmhylsa, välj bort fogskummet.

Kronfönster erbjuder dig att köpa PVC-fönster, förbereda för montering med karmhylsa. Kronfönster har en egen patenterad teknik som möjliggör montering av PVC-fönster, med en karmhylsa dvs. en variant av karmskruv.

50 års garanti mot blekning för standardvita (RAL 9016) Polarisfönster.
15 års garanti mot kondens mellan glasen i isolerrutan.
10 års garanti på beslag, karm och båge.

superenergiglas plus marknadens bästa garanti fönster15 års garanti

Nyhet: Nya lågemissionsglaset Superenergi plus

Kronfönster har tagit fram ett nytt energiglas som ger 10% extra isolering och som ser till att argongasen i glaset stannar 10 år längre än på en normal glaskasett. Vi ger dig marknadens bästa garanti på dina nya Energifönster, 15 års garanti mot kondens mellan glasen. Introduktionserbjudande, just nu kan du uppgradera till marknadens bästa energiglas utan extra kostnad om du beställer minst 3 fönster.