Kronfönster söker Säljare/Kundrådgivare

med placering i Växjö

Kronfönster är ett publikt företag med 1200 aktieägare och under en ambitiös tillväxtresa. Vi behöver nu förstärka vår säljorganisation med en Säljare/ Kundrådgivare.

Som Säljare/Kundrådgivare arbetar du med försäljning och vägledning när potentiella kunder efterfrågar våra produkter, främst via telefon. De flesta du offererar har fått kännedom kring oss via våra digitala kanaler. Vi satsar hårt för att synas och höras, något som ska underlätta för dig som säljare i mötet med kund.

För att passa i den här rollen tror vi att du:

  • har tidigare erfarenhet av arbete med försäljning och/eller kundrelationer
  • är målmedveten och serviceinriktad
  • har förmåga att bygga och bibehålla goda och långsiktiga kundrelationer
  • är engagerad och ser varje kunds unika behov
  • har vana att arbeta i Officemiljö och med något typ av affärssystem

Allra viktigast för oss är ändå ditt driv och motivation till utveckling. Hos oss är ”sky the limit” och det är ett stort ”Kronfönsterhjärta” som gäller.

Vad gäller språk behöver du kunna uttrycka dig obehindrat i skrift och tal, på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, det innebär att du har en positiv inställning, ett driv att uppnå resultat samt verkligen tycker om mötet med kunden.

Välkommen med din ansökan omgående, löpande urval. Sista ansökningsdatum: 10 december 2017 via jobb@kronfonster.se. Vi vill tillsätta tjänsten snarast och tillämpar provanställning.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Helena Rosendahl, HR-Stöd/Human Solutions AB, telefon 0708-658254 eller via mail helena@humansolutions.se.