Din offert från Kronfönster Företagspartner AB

VAD INGÅR I DIN OFFERT?

Alla fönster i vår webbshop/offertberäkning är vita fönster om ej annat anges.

Alla fönster ses inifrån, tänk på det när du väljer hängning.

Alla fönster anges med exakta karmyttermått, knappa in dina mått i cm.

Alla spröjs du kan välja i webbshoppen är mellanglasspröjs i aluminium, 26 mm breda.

Kronfönster kan tillverka alla typer av fönster. Vill du ha något annat än det som anges ovan, till exempel färger, former, spröjsning med mera, vänligen kontakta oss direkt. Tänk på att fönster och dörrar på bilderna kan vara extrautrustade eller utförda i annan stil än den du vill ha. Var alltid tydlig i kontakt med din säljare vad du vill ha. Skicka gärna in ett mail till oss med dina ritningar, eller dina önskemål beskrivna på annat sätt. Kronfönster vill att du ska få exakt det du vill ha, och det vet i slutänden bara du, var därför noggrann och kontrollera din beställning en extra gång innan du lägger den till produktion.

Om du har problem att få fram offerten du har fått på mail, när du klickar på länkarna längst ner, så måste du markera hela adressen till offerten (2 rader) och klistra in adressen i din webbläsares adressfält och sedan trycka på enter-tangenten för att gå till adressen.

  • Är det rätt modell i offerten?
  • Stämmer måtten? Glöm inte att vi tillämpar exakta karmyttermått. Läs våra mätanvisningar om du är osäker.
  • Stämmer antalet enheter?
  • Stämmer öppningen/hängningen? Glöm inte att vi tillämpar vy inifrån på alla ritningar och beskrivningar om inte annat anges specifikt.
  • Stämmer låsning/cylinder? (insida -utsida)
  • Stämmer spröjsen? Standard är mellanglasliggande centrerad spröjs, 26mm. Står det inget annat i offerten, är det dessa som vi offererat.
  • Har du beställt med säkerhetsglas där det behövs? Glas närmare golv/mark än 60 cm kräver säkerhetsglas. Gäller även källarfönster.
  • Är det rätt tröskel? Standard eller aluminium.
  • Är det rätt glas? 2-glas, 3-glas, sort av glas
  • Stämmer samtliga tillbehör jag valt?

Är ni minsta osäkra på något i offerten kontaktar ni er säljare. När ni godkänt offerten går den i produktion och inga ändringar kan då göras.

LEVERANSTIDER

Normalt gäller följande leveranstider, hör med din säljare för att se vad som gäller just nu.

PVC, 4-5 veckor

Aluminium, 5-6 veckor

Kronan, 4-5 veckor.

Titan: 6-8 veckor.

Vi vill också påminna om att det leveransdatum ni får är preliminärt och vi rekommenderar att ni inte bokar hantverkare förrän ni har era varor hemma och har kontrollerat att allt är ok. Skulle olyckan vara framme att ni fått en transportskada dokumenterar ni detta genom bilder när varorna står på pall och kontaktar omgående Kronfönster. Flytta inte varorna och montera inte skadade eller felaktiga varor.