Fönster från Kronfönster, vi har fönster för ALLA smaker och hus!

Även om vi mest är kända för att vi tillverkar PVC-fönster, har vi är också hantverkstradition av träfönster. Tack vare vår stora variation är Kronfönster ett uppskattat val för arkitekter och projektledare för nybyggnationer – vi kan i princip tillverka de flesta typer av fönster. Möjligheten att slippa mellanhänder och köpa direkt av tillverkaren, gör Kronfönster till ett minst lika uppskattat val bland villaägare.

Här går vi kortfattat igenom våra olika fönstertyper. För mer information om exempelvis trä-eller PVC-fönster, klicka dig vidare till fönstertypens huvudsida. Där får du en djupare beskrivning av tillverkningsmetoder, tekniska fakta och fördelarna med olika material.

Kronfönster – Tänk stort, Betala smått!

Beräkna priser

3 glas fönster eller 2 glas fönster?

Kronfönster tillverkar bara energifönster, så oavsett vilket fönster du väljer kan du
vara säker på att det är tyst, säkert och varmt.


PVC-Fönster

Kronfönster är en ständigt växande fönstertillverkare av PVC-fönster. PVC-fönster är idag ett allt mer vanligt alternativ till träfönster, och för varje år som går inser fler och fler de stora fördelarna med materialet.

Men varför är Kronfönsters PVC-fönster så populära?

Här är några av förklaringarna till varför många kunder i Sverige väljer att köpa PVC-fönster från oss.

 • Garantier

  Vi ger mycket generösa garantier på våra produkter eftersom vi vet att de håller mycket hög kvalitet. Till exempel får du 30 års färggaranti på vita PVC-fönster Polaris och Premium.

 • Speciallösningar

  Vi har många lösningar på våra PVC-fönster som vi utvecklat efter önskemål från våra kunder. Infällda fönsterbleck (spår) för enkel montering, extra isolerad glaskant, förstärkt inbrottsskydd, dörrbromsar.

 • Patenterad teknik

  Som fönstertillverkare av pvc fönster kan Kronfönster erbjuda dig karmskruvsmontage. Vi har en egen patenterad teknik som möjliggör montering av av pvc fönster med vanlig karmskruv.

   

 • Smäcker design

  Kronfönster är ett mycket populärt val hos arkitekter och därmed bland byggföretag. Vi har en design som eftersträvar smäckra (tunna) fönsterbågar för maximalt ljusinsläpp.

 • Bra isolering

  Den tunna designen på våra pvc fönster gynnar kunden dubbelt, eftersom isoleringen på våra fönster blir bättre med större glasyta på fönstret.

 • Goda vitsord

  Nöjda kunder ger fler nöjda kunder. Kronfönster rekommenderas vidare av 97 % av våra kunder. Tryggheten: Tusentals kunder före dig har valt oss. Att vi ofta ligger i framkant med nya innovationer och tekniska lösningar. När du köper Kronfönster gör du ett tryggt val.

Dessutom vet vi att av egen erfarenhet att våra fönster håller. Faktum är att bland Sveriges äldsta PVC-fönster sitter i vårt huvudkontor i Växjö – drygt 30 år gamla fönster som ser ut som nya helt utan underhåll.

PVC-fönster


Fönster i fri form (specialfönster)

Inga fönster är för svåra för oss. Vi kan tillverka nästan allt och är stolta att vi kan erbjuda fönster i fri form – på riktigt!
Vill du ha? 3-, 4-, 5-, 6-, 7- eller 8-kantiga fönster? Romb-flaggfönster med olika färg eller hängning? Något helt annat?

Precis som med alla fönster kan vi producera specialfönster i trä, PVC eller aluminium. Hör av dig till oss med dina önskemål, hur knepiga de än må vara, och vi ska se till att du får ditt fönster precis som du vill ha det ner på millimetern. Hos Kronfönster är du designer.

Specialfönster