[home_slider noofslide='5']

ALLTID SNABBARE LEVERANS!

Få alltid dina fönster i PVC, trä och aluminium på rekordtid hos Kronfönster!

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert med ritning på just dina fönster!
Vi svarar alltid inom 24 timmar.*

 

*Något längre responstid helger och röda dagar kan förekomma.

Kronfönster - köp direkt av fabriken, snabbare, bättre, billigare

made by småland kronfönster

Kronfönster – Made by Småland

Kronfönster är fönstertillverkaren som både tillverkar och säljer fönster, dörrar och skjutpartier till byggare, arkitekter och privatkunder. Tack vare vårt breda sortiment ser vi till att alltid hitta rätt fönster till dig och ditt hus. Hos Kronfönster är det du som är designer och bestämmer vad vi ska tillverka till dig. Vem vet bättre än du vad som passar dig och ditt hus. Våra fönsterexperter tar hand om dig genom hela resan, antingen du bara ska köpa fönster av oss, eller om du vill att vi hjälper dig även med installation genom vårt rikstäckande nät av installatörer. Genom våra fabriker har vi kontroll på hela processen, vi väljer de bästa materialen och kan pressa priserna för att alltid ge dig hög kvalitet och detaljfinish. Made by Småland ska borga för ett fönster för generationer. Vi tillverkar bara riktiga energifönster, med miljö och kostnader ständigt i sinne, för att alla ska få ut det mesta av varje Krona. Vi tillverkar och säljer vridfönster aluminiumfönster 3-glas fönster kulturfönster skjutdörrar vikdörrar i alla storlekar, utåt- eller inåtöppnade, med alla glas, färger och former. Kort sagt, till Kronfönster kan du vända dig med allt, vi har ett enormt stort sortiment med allt inom fönster, dörrar och uterum. Vi tillverkar alla sorters fönster och hjälper dig mer än gärna i processen att hitta rätt! Prova Fönsterväljaren som första steg.

Läs mer om Kronfönsters olika fönster

Tillverkar, installerar och garanterar, i 30 år.

Kvalité, service och garanti för dig som kund är ett av Kronfönsters absolut starkaste kort. Hur? Vi använder endast beprövat material som är testat i både våra fabriker och i externa kontrollinstanser. Därför kan vi ge generösa garantier mot Rötskydd – 20 års garanti för träfönster och 30 år garanti för träfönster med aluminiumbeklädnad. Vårt nya lågemissionsglas ”Superenergi Plus” ger 10% bättre isolering och vi ger dig marknadens bästa glasgaranti på ditt nya energifönster, hela 15 år.

Antingen köper du bara fönster och dörrar av oss. Eller så kan också välja att köpa allt i ett, komplett med installation. Vi har 100 proffsiga byggare runt om i landet som kan installera dina nya fönster och dörrar från Kronfönster.

Vi levererar alltid nya, måttbeställda fönster för just ditt hus, enligt dina önskemål. Vi har rikstäckande installation, garanti och service om något skulle gå fel eller du behöver hjälp eller byta något i framtiden. Kronfönster ställer höga kvalitetskrav ändå från beställning till leverans, välj en fönstertillverkare som har täckning för sina löften, välj Kronfönster. Vi har även serviceavtal för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Sortiment
Kronfönster tillverkar och säljer fönster, dörrar och skjutpartier. Tack vare vårt breda sortiment och expertis ser vi till att alltid hitta rätt val till dig och ditt hus. Läs mer om våra olika fönster här.

Fönster

fasta fönster
Fönsterväljaren
Vilken typ av hus har du? Kronfönster har fönster, dörrar och skjutpartier för både gammal och modern husstil. Med hjälp av vår fönsterväljare hittar du rätt!

Fönsterväljaren

tillbehör fönster
Tillbehör
Isolerpaket, spröjs, persienner och rullgardiner? Vi på Kronfönster har alla tillbehören du behöver till alla dina fönster och dörrar.

Tillbehör

Egen fabrik
I vår produktion jobbar vi heltid med produktutveckling, och bara med riktiga energifönster, med miljö och kostnader ständigt i sinne.

Fönstertillverkare

Småländska fönster till alla.

Hans och Agneta berättar varför de har valt Kronfönster.

Se filmen

Snabbare. Bättre. Smartare.

SNABBARE
Effektiv tillverkning, måttbeställt utan mellanhänder gör att vi kan hålla korta ledtider till dig. Snabba leveranser är ett av Kronfönsters starka kort.

BÄTTRE
Fönster är normalt en miljöbov och är ett av de enklaste sätten att minska uppvärmningskostnaderna på ett hus, med Kronfönster kan du sänka energiläckaget med 70%. Alla våra fönster är moderna energifönster: de är fullt vinterisolerade, med den nya generationens isolerglas som släpper in ljuset men behåller värmen i ditt hus.

SMARTARE
Kronfönster är en av få fönstertillverkare som både tillverkar fönster och säljer direkt till slutkund. Både till privatpersoner och företag. Antingen köper du bara fönster av oss, eller så vill du ha installation, då löser vi det genom vårt rikstäckande nät av proffsiga installatörer. Kronfönster tillverkar allt själva från grunden och vår Fabriksförsäljning utan mellanhänder gör att vi kan ge dig högsta kvalitet till bästa pris. Vem blir glad av mellanhänder?

[inspiration_grid ptype=”inspiration” cols=”4″ total=”4″ wrapper_class=”inspi-grid” item_class=”inspi-grid-item” more_txt=”Mer inspiration” main_link=”https://kronfonster.se/inspiration/bildgalleri/”]

Över 55.000 nöjda kunder.

Varför har redan mer än 55 000 kunder valt Kronfönster? Förmodligen för vårt koncept, Snabbare, Bättre, Smartare. Kronfönster tillverkar och säljer allt själva, ett Kronfönster kan du inte köpa i Bygghandeln och tack vare att du köper direkt av oss kan vi ge dig högsta kvalitet till bästa pris. Hos Kronfönster är det dessutom du som är designer och bestämmer helt själv hur dina nya fönster ska se ut. Hos Kronfönster får du inga dammiga lagerfönster, ingen vet bättre än du vad som passar till ditt hus och hos Kronfönster får du det. Vi tillverkar måttbeställt och unikt till ditt hus så att du ska bli riktigt nöjd.