Idag flög en vind in från västkusten in i mailboxen. Brevet kom från Sanna på Orust och innehöll ett fint fönster som använts på ett kreativt sätt. Här är ett bevis på att man inte ska slänga gamla fönster. Kanske finns en ny användning för dem?

Fönstret, som placerats i badrummet, är det senaste bidraget i Sveriges vackraste fönster.

”Detta fönster är från min farmors föräldrahem, en gård här på Orust. Jag ville använda det och valde att sätta det i vårt nyrenoverade badrum. Jag lät ena sidan var nött som den var och målade den andra sidan i en ljusgrå ton. Ställde dit några gamla värmeljusstakar och så kände jag mig nöjd för tillfället”, berättar Sanna.

”Jag älskar inredning och den lantliga stilen vitt och nött och någon kontrast. Då trivs jag som bäst hemma. Att blogga och dela sina idéer med andra som gillar liknande är jätteroligt”, säger Sanna.

Vi tackar för ett kul och kreativt bidrag i tävlingen.

Kategorier

Nyheter Fönster Dörrar Skjutdörrar Vikdörrar Inspiration
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this