Jenny Tidemo som driver bloggen Madame Petite är stylist, fotograf och en passionerad inredare. Det ser vi tydligt i hennes bidrag till tävlingen Sveriges vackraste fönster. Alla delar finns där.

Men främst av allt lyser passionen igenom, så vi låter Jenny själv berätta om fönstret och dess plats i huset:

jennytidemofoto

”Det är vår övre trapphall som just nu står tom och väntar på att få bli mitt kontor och pysselplats i framtiden! Jag längtar hit, utsikten är underbar och en egen arbetsplats hemma är en dröm för mig. Här kommer jag kunna sitta i timmar och greja med mina foton och hobby-projekt. Fönstren vetter ut mot vår lilla by, vår trädgård, grannarnas vackra trädgårdar… och till höger glittrar sjön… det är husets ljusaste plats! Då jag längtar hit så hjärtat nästan spricker pysslar jag gärna här och dekorerar med det vi har så länge bara för att få en anledning till att vara här en stund… Där skrivbordet sen ska stå står nu en gammal skänk och slumrar, skrivbordslampan står här redan och väntar på att bli flitigt använd… så länge tänder jag ljus, dekorerar med trädgårdens blommor och myser…

Det ska bli alldeles underbart den dagen vi kan dra igång med detta projekt, underbart att få bygga ett skrivbord längs hela fönsterpartiet med två arbetsstationer… och sen få ställa dit mina pyssel grejer. Ska sy 1700-tals gardiner till fönstren i något vackert tyg…. och sen införskaffa ett gammalt skåp till mina pärmar, block, papper och viktigheter. Ivern tar lätt över, men jag rustar mig med tålamod… en dag så…

Längtar!”

Kategorier

Nyheter Fönster Dörrar Skjutdörrar Vikdörrar Inspiration
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this