Fönstertävlingen bara växer och växer och det visar sig att många vill vinna titeln Sveriges vackraste fönster. Det här bidraget kommer från Anna Truelsen och hennes blogg My Lovely Things.

Vi fick tips om hennes korsfönster, kontaktade bloggen och som tur var ville hon vara med. Ryktet sa att Anna gjort ett fönsterbyte som hon var mycket nöjd med (och andra bloggare kanske lite avundsjuka på).

Man förstår varför.

”Vi bor i ett hus från trettiotalet, som tyvärr har blivit lite misshandlat av modernisering under 60 och 90 talet. Förra året bytte vi ut de hemska panoramafönster, som sattes in i huset på 60 talet någon gång. Vi ersatte dem med vackra 100-åriga korspostfönster med innanfönster”, säger Anna.

”Många tyckte att vi var helt galna som gjorde något sådant. Vi menar istället att vi gjort vårt hus en tjänst och har gett tillbaka dess själ!”

my-lovely-things
”Vardagsrummet har i dag fyra fönster med ljus från tre väderstreck. Fönstren skapar en gemytlig gammaldagskänsla. Vetskapen om att människor har stått och tittat ut genom rutorna i 100 år är svindlande. Vi får vara med en del av historien och det känns stort”, berättar Anna.

Vi tackar för ett mycket inspirerande tävlingsbidrag.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this