Att gå på loppisar och hitta fina saker är en konstform i sig. Där vissa bara ser en hög med gamla saker kan andra plocka ut gobitarna. Annelie Strand, som driver bloggen Tant Brun – inredning med hantverk och recycling, är definitivt i den senare kategorin.

Annelies bidrag i tävlingen Sveriges vackraste fönster är fyllt med fynd. ”Recycling, återanvändning och hantverk, det är jag i ett nötskal”, berättar hon

”Jag har inte så mycket växter i mina fönster, det kan se ut så här:”

”Jag hittar mina saker på loppis, gillar att återanvända gamla saker till någonting som det inte var menat till från början. Älskar glas, plåt, betong, trä och rost. Inspirationen kommer från naturen, bilder, vänner. Kan ha en bild framför mig hur det ska se ut, ibland hamnar det helt rätt och en annan gång blir slutänden helt annat än som var tänkt – spännande. Gillar mycket saker om kring mig” säger Annelie.

Vidare ger Annelie en detaljerad beskrivning av vad vi ser – precis som en loppisentusiast ska.

På bilden ser vi: Gardin i juteväv, gammal skolplansch, gammal potatiskorg, stora plåtbokstäver, ljusbollar i en fransk gammal papperskorg, stora glasflaskor och glasburkar med ljus i.

På bänken: Gamla eldhundar, plädar, kuddar och tovade stenar

Under bänken: Kuddar sydda av mattor

Framför bänken: Ommålat gammalt pelarbord med hjul på

Kategorier

Nyheter Fönster Dörrar Skjutdörrar Vikdörrar Inspiration
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this