Tävlingen börjar gå mot sitt slut, men vi kör på in i det sista. Det här bidraget kommer från Ove Tengström, som har lyckats med att föra in historia i ett förhållandevis nytt hus. Som vi har sagt för, släng inga gamla fönster!

Om du vill bygga en veranda, oavsett om det är ett nytt eller ett gammalt hus, är valet av fönster viktigt. Det är vad som ger verandan dess själ. Vi låter Ove Berätta om hur han tänkte med sitt projekt.

”Allt började med att det var dags att bygga en ny veranda pga. läckande tag på den gamla verandan.Då vi bor i ett hus som är byggt 1981 så är det svårt att få allt att passa in men resultatet blev bättre än väntat”

ovetengstrom

”Min sambo hade önskemål om en gammeldags veranda och vi började leta på blocket efter gamla fönster och hade tur att få tag på gamla fönster som har suttit på en prästgård i Uppsala för en billig slant. Den gamla pardörren är köpt på loppis. Det var fönstren som fick bestämma hur verandan skulle se ut och vi är väldigt nöjda. Det är den mysigaste platsen vi har och som vi använder väldigt mycket. Det är en del småfix kvar såsom vindskivor, hängrännor och stuprör i galvad plåt.”

Vi tackar för tävlingsbidraget. Kan det vara det sista? Kommer det in fler?

Kategorier

Nyheter Fönster Dörrar Skjutdörrar Vikdörrar Inspiration
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this