Tävling – 2013 års vackraste fönster.

Nu kör vi 2013 års tävling, Sveriges Vackraste fönster. 2012 års tävling blev en succe, Michelle Bergman med Bloggen Michelles Passion hade förra årets vackraste fönster. Se förra årets tävling här.

sveriges vackraste fönster 2012 kronfönster

Vinnarbilden: Michelle Bergman, Michelles Passion. Sveriges vackraste fönster 2012

Den stora skillnaden mot förra året är att nu är det ALLA NI som besöker tävlingen och tittar på bidragen som utser vinnare. Det bidrag som får flest röster vinner. En skillnad till. Vinstsumman är dubbelt så hög som i fjol! 10 000 sek till vinnare, 5000 till 2:an och 3000 till 3:an.

För att vara med i tävlingen ska du göra 2 saker.

1. Gilla Kronfönsters Facebooksida

2. Skicka in bild på ditt vackraste, coolaste, knasigaste, eller vad det nu kan vara..fönster till oss på info@kronfonster.se OBSERVERA att det måste vara du som har tagit bilden.

VI publicerar sen alla bidrag på vår Blogg Kronfönster Nyheter

Kunder/besökare på kronfonster.se får rösta fram det bästa bidraget. Alla besökare på vår webbplats kronfonster.se kan alltså vara med och rösta fram bästa bidraget. Vinnaren blir det bidrag som får flest ”Likes” (tummen upp i överkant) Alla bidrag går att rösta på, men man kan bara rösta en gång. Det är fullt tillåtet att engagera sina vänner och bekannta genom att be dem att rösta på dig och tipsa dem om tävlingen.
Kronfönster förbehåller sig rätten att använda alla införda bidrag i sin marknadföring. Kronfönsters anställda får inte deltaga i tävlingen.

Tävlingen stänger 1:a Juni, då vinner de som fått flest röster. Vinnaren kommer att meddelas personligen, samt att vi kommer att meddela på hemsidan vem som vinner.

Lycka till!