Varför inte öppna upp hela väggen? Släpp in ljuset, men håll ute kylan. Kronfönster Prince är en vikdörr som är fullisolerad, där du får ett enormt ljusinsläpp, och där du under sommarhalvåret helt suddar ut gränsen mellan ute och inne. Vik upp hela väggen och möt din trädgård. Prince ger dig många nya känslor och sinnesintryck. Kampanj: Nu med personsäkert glas utan extra kostnad.

vikdörr vikdörrar

Vikdörr vikparti med så lite underhåll som möjligt Kronfönster har alla typer av fönster och dörrar, men vårt underhållsfria program är det allra mest sålda. Varför? Svaret är enkelt: Vem vill skrapa, kitta och måla fönster på sin semester? Det enda du behöver göra med vikdörrar Prince är att torka av dina fönster ibland med en blöt trasa, olja beslagen en gång per år och om du vill ha blänkande fönster kan du faktiskt vaxa dem var femte år. Använd din dyrbara tid till något annat än att måla och kitta dörrar.

Kronfönster vikparti vikdörr Prince är gjord av armerad komposit. Det är alltså plast med en stålkärna inuti.

vikdörrar och vikpartier

Vad är en vikdörr?
En vikdörr är flera sammankopplade dörrar, där du kan öppna upp en eller flera så att du får en öppning som i princip är lika stor som vikdörrskarmen. Dörrarna skjuts ihop som ett dragspel. Du väljer själv om du vill ha dörrpaketet att vikas åt höger eller vänster. Utåt eller inåt i rummet.

Vilka kunder väljer Vikdörrar Prince?
Vikdörrar är exklusivt och kostar mer än skjutdörrar, men vill man öppna upp hela väggen och ha känslan av möte med naturen, ja då är Prince dörren som man väljer. Kronfönster Prince är också en av få på den Svenska marknaden, där du får så många valmöjligheter.

Du kan välja Prince som inåtöppnad (standard) eller som utåtöppnad, du kan välja få den som höger eller vänsteröppnad. Du kan välja att få alla dörrarna att öppnas åt ett håll, eller få en altandörr i vikdörren, och att resterande dörrar öppnas åt andra hållet. Detta är ett populärt alternativ, särskilt för de kunder som vill ha ett glasparti där en dörr fungerar som en altandörr, vilket kan vara praktiskt under vintern, då man inte vill öppna upp hela väggen på grund av kylan.

Vidare kan du få din vikdörr i alla färger, alla glas, i alla mått. Kort sagt, hos Kronfönster är det du som är designer och vi tillverkar din dörr precis så som du vill ha den. Vikdörr Prince uppskattas lika mycket av arkitekter för att vi kan variera den och tillverka den i ett oändligt antal varianter, som av Villaägaren, som vill ha något som bräcker grannen.

Struktur: PVC med centrumkammare av stål.
Karmdjup: 70 mm
Öppningsmekanik: dragspel, alla dörrar åt samma håll, eller som en gång/altandörr och resterande viks åt andra hållet.
Beslag: skjut
Färg: Vit som standard, färg som tillägg.
U-värde hela konstruktionen på vikdörrar: 1.1 Glaset i vikdörrar Prince.
Modell: Superenergi, med isolerpaketet som standard. Isolerpaketet ger dig 10% bättre isolering och ett isolerglas som håller 10 år längre.
Konstruktion: 4/16/4 argon lågemission.
Fyllning: Argon.
U-värde glas: 1.0 (2-glas)

30 års garanti mot blekning för vita Prince vikdörrar.
10 års garanti mot blekning för Acryl-färger.
5 års garanti mot blekning för lackade dörrar.
10 års garanti mot kondens mellan glasen i isolerrutan.
10 års garanti på fönster gällande beslag, karm och båge