Bilder på fönster och dörrar från nöjd kund.

Det är alltid roligt att prata med nöjda kunder. VI uppmanar våra kunder att tala om för oss vad de tycker om våra produkter och gärna skicka in bilder när de är färdiga med sitt montage. Tyvärr är det lite för sällan man hör av er, vilket vi såklart förstår. Man har fullt upp med allt annat än att tala om att man är nöjd, man talar oftast bara om något om man inte är det. Men desto gladare blir vi när vi får in bilder och lite kommentarer. Här kommer en som vi just fått.

Jag bifogar här lite bilder på altandörren, monterad och klar. Jag kan säga att vi är kanonnöjda med slutresultatet, då dörren gör sig väldigt väl ihop med resten av altanen.

Anledningen till att vi vände oss till Kronfönster är att man hade stora valmöjligheter att anpassa dörren efter önskemål och behov (sett till dörrstorlek och tillbehör). Med det i åtanke så kändes Kronfönster som ett både kvalitetsmässigt och väldigt prisvärt alternativ. I synnerhet då altandörren fick beställas med specialmått. Dörrens imponerande isoleringsförmåga var naturligtvis också bidragande!

 Vänliga hälsningar,

Milan Matosevic

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this